VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







fredag 5. mars 2010

Varmegrader

"Mamma, mamma, de er røde!!!" Roper minstemann i huset og kommer løpende mot meg.
Jeg ser vel sikkert ut som et spørsmålstegn; "Rød???" (Hva er det han tenker på nå da???)

Han bråsnur og løper, og jeg står igjen fremdeles som et spørsmålstegn... Så kommer han tilbake med avisen og peker på rundingen som viser gradene i værmeldingen:) (...som har vært blå ganske leeeenge:)




og de var... blitt røde:):)
"Det er leeenge siden" konkluderer han med store øyne:)
(Jeg er i grunn ganske overrasket over av syvåringen har fulgt med på dette, og må gi ham kreditt for god observering)

Og vi gleeder oss til varmegradene som er lovet på søndag, og håper de blir værende:)

7 kommentarer:

IngunnBW sa...

Gjett om de rød er observert! Jeg håper intenst med alt jeg har på at det stemmer og vi slipper 13-15 kuldegrader om nettene. Sønnen din har nok lært av deg at det er gjevt med rød tall på gradestokken. Det er et annet sted jeg IKKE vil ha dem ;) Ha en riktig god helg Linda

Vivishagerom sa...

Ja, nå er det virkelig deilig ute og sole skinner. Litt tidlig her i traktene at det skal tine, men snart er det påske og da skjer det vet du.
Vi har nettopp avsluttet vinterferie og har hatt supert vær hver eneste dag. Minsten ihuset har nesten bodd i slalombakken og lysten til å være inne har ikke vært her, og det ser jeg nå i forhold til husarbeid.
Ønsker deg en god helg.

Trines Hus og Hage sa...

Så herlig med varmegrader,da! Gleder meg så jeg også til at det begynner å spire og gro igjen!!! Ha ei god helg og nyt de røde tallene. Klem Trine

Anne (Moseplassen) sa...

hehe, jeg følger også med på tallene for tiden, og har sett at det skal være rødt hele neste uke!! :D

Mia sa...

Rött är en otrolig flott färg på vädret, hoppas det håller i sig länge!

CasaGroth sa...

Nydelig han ♥

Marit sa...

Hyggelig at "du er på igjen". De røde tallene er observert, vi får håpe de tar ordentelig tak i snøen på løypa vår:-).

God helg!!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails