VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)mandag 15. mars 2010

Maaange stiklinger, bloggbok og litt tilI dag har jeg klippet ned pelargoniene i drivhuset, er kanskje litt sent, men noen ganger blir det bare sånn... Og det er bedre å gjøre ting litt sent, enn å ikke gjøre det, tross alt. Det ble 70 nye planter. Kan jeg ha de stående i drivhuset tro...? Er varmt der om dagen, men om natten er det ca fire-fem grader... Men det blir ganske fullt inne om jeg skal ta de inn... Noen som har noen erfaring? Det blir mange vertinne gaver ut av dette.... Får se hvor mange som overlever og hva jeg skal gjøre med de.Det er godt og deilig inne i drivhuset, godt å ha noen å pusle med. For med all snøen så er det ikke mye å få gjort i hagen. Jeg begynner snart å spa snøen ut av hagen, og ut på veien for at den skal smelte fortere... Fordelen med snøen er at tunge sekker med jord kan dras på akebrett fra bilen til drivhuset.Listen med gjøremålene til min samboer begynner også å fylle seg. Det som jeg vil ha gjort fortest mulig nå, er hyller i drivhuset. For nå er det ikke lenge til georginene skal opp fra vinterdvalen på kottet. Og da trenger jeg mer plass... Egentlig et drivhus til, he, he:) Men hyllene må kunne tas ned når de plantene som er der nå flytter ut, for da kommer tomater, agurker mm. og de trenger høyden. Håper han gjør det til helgen....
Det å ha en blogg blir som en slags dagbok. Artig fremover å se fra år til år når man gjorde de ulike tingene. Jeg så at Turbolotte skriver ut bloggen sin slik at den blir en bok. Det var en kjempeide, og det skal jeg gjøre. Hun forteller her hvordan hun har gjort det. Jeg suste videre i blogglandia og kom til Hvit stil og hun skriver også om hvordan lage en blogg bok.
Linken til hvordan gjøre det finner du her. Dette virker jo enkelt og greit. Så det skal jeg gjøre på slutten av dette året. En julegave til meg selv:)

En liten titt på vaskerommet avslørte at "Frøken kanskje vil ikke", ville likevel. Jeg ble så glad for det, jeg har vært sååå spent.I dag og fire netter til skal jeg på nattevakt, så denne uken vil nok bloggingen foregå mest om natten.


Ha en god dag

5 kommentarer:

Marit -Tusenfryd sa...

Takk for kommentaren inne hos meg. Det er så hyggelig når nye besøkende legger igjen en hilsen, så får man lyst til å se deres blogg og vips så havner den på listen over de man bare må ha med seg.
Du har en nydelig blogg og kjempeflotte bilder - hils samboer å si det:)))

Linda sa...

Takk for hyggelig hilsen:) Det er så hyggelig å møte så mange andre som interesser seg for hage, og så fine blogger som gir masse inspirasjon og tips:)

Frøken Solhat sa...

Linda som du ved så kender jeg følelsen når det lykkes......det er bare så fedt at se de små spirrer :0)

Hvilket orgie der bliver af pelagonier hos dig om et par måneder....kan næsten ikke vente med at se dem i fuldt flor, det bliver helt vildt. Godt du forstår at se det positive i sneen endnu og at den kan bruges til noget....rigtig godt billede :0)

Rigtig god arbejdslyst

Knus Dorthe

Marit sa...

....må føye meg til kommentaren fra Dorthe over, blir en fryd å se alle stiklingene i full flor til sommeren, må vel kjøpes flere potter på Krukkegården da, he,he.

Spennende at det spirer, har aldri sett den planten før.

God vakt til deg, så sees vi om noen dager, klem:-)

Tonerose sa...

Så masse herlige stiklinger!!

ja, det er bra noen klarer å se det positive med all denna snøen; smart med akebrett til jorda. Men trillebår fungerer det også! :o) Skal bli deilig når endelig snøen forsvinner!

hehe, litt av en historie med frøene dine - blir spennende å følge utviklingen. Snill samboer du har som fikser hyller til deg!!

Og neida, jeg blei overhodet ikke misunnelig på makrolinse... *sukk*

Nydelige bilder du legger ut! Så gøy med fotokurs, det kommer garantert til å bli moro!

Håper du har en flott kveld!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails