VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 12. mars 2010

"Når katten er borte..."Samboer er nå på guttetur på fjellet, og jeg tok en "emmelines" og makrolinsen er i hus. Emmelines blogg er en blogg jeg leser mye, og jeg synes hun skriver på en artig måte. Og jeg lot meg inspirere til å gjøre en rampestrek. Samboer kommer hjem på søndag, og da er han blid og fornøyd. Så om det er en dag som egner seg til å be om nåde, så må det være denne dagen. I tillegg har jeg et par dager på meg til å ta noen bilder slik at han blir overbevist om at dette var en nødvendighet...
Jeg hadde ikke tid til å vente på mer redelige forhandlinger... Gleder meg til å prøve meg frem litt, og kan i beste fall håpe på en tilgivelse. Bildet på toppen er an liten stikling av en duftkaprifol som står på vaskerommet og vokser seg stor. Bildene i midten er fra noen knupper i drivhuset, og bildet under er en rhododendron knupp som kryper ut av vinterdynen.


Jeg har enda ikke lest bruksanvisningen, men nå skal jeg prøve å sette meg inn i finesser vedrørende makrofotografering. Nå skal selv de minste vårtegn fanges med kameraet. For her i hagen er vårtegnene enda veldig små. Og da måtte jeg jo ha en sånn linse synes jeg.
Jeg har alltid interessert meg for foto, akkurat som hage. Men har hatt fototørke i en tre års tid. Bloggen har hjulpet på denne tørken og jeg kjenner fotointeressen øke igjen. Ikke så rart egentlig når jeg ser alle de vakre bildene på bloggene deres. Så nå skal våren brukes til å friske opp og fornye litt kunnskaper her. Startskuddet gikk i går med ny linse, og øvelse i dag og i morgen, og kurs på søndag (i morgen)Og til deg, Randi, den siste her er oliventreet ditt, som får fler knupper for hver dag som går.

Med vennlig hilsen


5 kommentarer:

anne - moseplassen sa...

gratulerer med ny linse! :D
Det er stas med skikkelig utstyr.

Linda sa...

Ok om frøken frø kommer i morgen kveld, ho smarabeider ikke helt se...

Marit sa...

Grattis med ny linse, ser absolutt ut som du allerede har fått dreisen på den.
Sitter å venter på at Claus skal poste innlegg fra veksthuset sitt, får nok ikke noe mindre lyst på drivhus da gitt....

God kveld:-)

Ninni sa...

Hihi, SÅ lang tid tok det ja før du du hadde kjøpt deg makro :) Gratulerer! SÅ fine bilder! Å, jeg er nesten litt misunnelig kjenner jeg :)

Kos deg på fotokurs og lykke til senere i dag med syndsforlatelsen...

Anita sa...

Heldiggris!!! En makrolinse står ganske høyt på "vil ha" listen min. Men jeg må nok spare litt til...:)

Fine bilder du viser, og det skal bli spennende å se hva du har lært på fotokurs.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails