VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 9. mars 2010

Trampoline
Å NEI, leste et innlegg om fuglekasser på siden til anne; Moseplassen. Innlegget er supert og informativt som vanlig:), men nedover i teksten står det et ord jeg har fortrengt... nemlig trampoline!!! Et av barnas vårtegn. Da er liksom våren ordentlig i gang...

Å gud hjelpe meg. Vi har som sagt før altfor liten tomt, og trampolinen tar ca 1/4 del av tomten føles det som. Og den har en tendens til å snike seg med på bilder fra hagen. Men det ser ut som jeg har lagt litt innsats i å unngå det, for når jeg nå skulle lete frem bilder med trampolinen, var det ikke mange jeg fant... (ikke vet jeg hva jeg egentlig skulle ta bilde av her, men trampolinen er iallfall med...)I tillegg er det eneste stedet det er bredt nok for den, er der hvor solen er best.
Jeg har IKKE kjøpt den selv. Men det var en gave fra besteforeldrene... Ungene ble utrolig glade, men jeg... begynte bare å telle hvor mange år det var til de synes trampoline er kjeeeedelig.

Jeg har vurdert å la klatreplanter klatre i nettet rundt osv, men uansett blir det ikke bra. Jubelen ble stor da vi skulle ha hagefest i sommer, og det eneste stedet vi hadde plass til teltet, var der trampolinen stod:)(For man kan ikke arrangere hagefest i Norge om sommeren uten telt...). Dermed måtte "trampon" vekk:) (Fint med de vannkannene på bildet da... Kan ikke ha sett inn i kamera jeg tror jeg:)Men hvor skulle vi ha den??? Joda, en liten ledig plass på en gammel biloppstillingsplass ved inngangspartiet. Og der havnet den. Som en nabo sa; "Det ser ut som om noen har gjort B uten å tenke A" Og det er jeg helt enig i. Det ser ut som man kan hoppe fra veien og rett inn i gangen, he, he:) Det ble IKKE foreviget på noe bilde, men det ble derimot teltet (for å vise min samboer hvor fint det vil bli og en gang ha en hagestue der:))

Alt dette hadde jeg glemt, men nå kom jeg på det igjen... Det blir jo et stort dilemma, jeg SKAL og VIL ha platting der hvor trampolinen opprinnelig stod, (hvor teltet står).
Jeg skulle ønske jeg ikke hadde noe mammahjerte og var i stand til å tåle tårene når jeg nektet dem å sette opp trampolinen i år. Men vet jeg ikke har det... Hagen er jo for alle tross alt, men hjertet sukker:)
Hmmm... kanskje jeg skal late som om den er stjålet? Tør jeg håpe på at de har glemt den? Er det forbudt å bruke hypnose på barn for å få dem til å glemme at noe sånt eksisterer?


PS: Nå fungerer de fleste av "knappene" mine. Jeg takker igjen Annes Bloggtips og Blogghjelpen til "Noe på hjertet" Og jeg har lært masse synes jeg, he, he:)7 kommentarer:

Linda sa...

Sorry, men koblingene gikk visst ikke likevel, og ikke vet jeg hvorfor... så må lære litt til, he, he:)Ønsker dere alle en suuuper kveld:)Klem

Linda sa...

Klarte å finne ut av det: Moro altså:)

Marit sa...

Ja,ja, dere fikk iallfall ned trampolinen før vinteren, vår står nedlesset av snø, og ungene spør om den egentlig har godt av det....er vel egentlig vi som burde tenke på det:-).
Vi har mange år igjen med trampoline, leketårnet, og sikkert en lekestue etterhvert. Akkuratt det med lekestue er jo litt poppis ser jeg jo her i Blogglandia, da kan mor stæsje og ordne. Litt vanskeligere med trampolinen det gitt....

Kjempefin lesing under "knappene", mangler ikke på prosjekter og drømmer, og det skal man ha!!

God klem

Linda sa...

Ja vi har tatt den inn hvert år, så den skal holde seg leeengre... Kanskje jeg burde la den stå ute hele året noen sesonger...
Lekestue skulle jeg gjerne hatt, men kom liksom aldri i gang mens ho var lita vet du.... Og å lage lekestue til ho når ho er 8 år for at mor skal gjøre det nydelig er nok ikke greia:):) SÅ gjør det fort, mens du kan:)

Ninni sa...

Haha, der husket du trampolinen ja :) Aldri en sommer uten forviklinger :) Hvis du selger trampolinen har du kanskje råd til makrolinse, har du tenkt på det? :) Men mammahjertet seirer vel, valgtes kval! Hvis dere ikke kan alleiere dere med en nabo hvor barna skal få trampoline? Da kan den stå der og barna dine kan bruke den så mye de vil.

Drivhuset og miljøet rundt er en drøm :) (hvis man ser bort fra den forhatte trampolinen da ;))

anne - moseplassen sa...

Hehe, nå fikk jeg meg en god flir... :D

Naboens barn bruker trampolina si flittig, og den står helt inntil tomtegrensen (fem meter ned rett nok siden vi har en enorm mur mellom oss). Jeg gleder meg til de går lei den jeg også, for det blir veldig konsentrert lyd når de holder på. Spesielt med spreder under, baller oppå og et knippe venner... (er ikke frisk og har problemer med at jeg får vondt av lyd - lekende barn er dessverre tortur for meg).

Det er nok mange som tenker som deg gitt, som ønsker den trampolina dit pepperen gror... men barna setter jo innmari stor pris på den da, og de Er morsomme å leke på :D

Gratulerer med fine knapper, og takk for henvisningen til bloggtipsene mine og til fuglekasseposten :)

Linda sa...

Ninni: Hmmm Det hadde jeg ikke tenkt på, skal prøve å forhandle med ungene, he, he:) Kanskje jeg kan kjøpe trampolinen av dem, så selge den og så kjøpe makrolinse???

Men det spørs om det da ikke blir mer lønnsomt å bare kjøpe linsen... Tipper forhandlingene vil bli avbrutt av for harde krav fra de små:)

Anne: Helt enig, men her samles hele gjengen her hos meg... Men det er vel bare å bake boller, servere saft og så håpe at jeg får veldig godt stell når jeg blir gammel:)Hvis ikke skal de bli minnet om alle årene jeg ofret min hage for at de skulle få hoppe opp og ned i evigheter:):)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails