VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)onsdag 17. mars 2010

Og èn, ble to, og to ble tre......Og helt opp til 11 små spirer. Og jeg som ikke turte å tro på at de ville spire i det hele tatt. Jeg har flere frø igjen. Men jeg kan ikke så fler nå, for haugen med frø fra Impecta er heller ikke liten... Så pga plass kan jeg ikke så alle Physalis frøene i denne omgang. Men synd å kaste de... Noen som har lyst på?

Nå skal jeg så litt andre sorter, sammen med datteren min som er syk i dag stakkar.Klem fra

5 kommentarer:

CasaGroth sa...

Stakkars lille store jenta :( Ønske henne god bedring å kos dere så godt som dere kan.

Fiiin GreenGate boks ;)

Klem

Frøken Solhat sa...

....fantastisk Linda :0) Jeg vidste det skulle lykkes.

God bedring til din datter - godt at hun så kan hjælpe mor lidt med at så.

Ninni sa...

Kjempemoro Linda! Så flink du har vært :) Må de sås i år? Jeg har frø liggende i kjøleskapet fra 2008, det går bra det.

Jeg skimter Sangusorbia officinalis og Cobeafrø, nydelige begge to! Jeg har Sangusorbia i et av rosebedene mine, den er utrolig dekorativ der den nesten slynger seg innimellom rosegrenene.

God bedring til datteren din :)

Ninni sa...

Forresten...jeg fikk omsider livstegn fra den danske nettbokhandelen etter at jeg sendte en etterlysningsmail i morges. Joda, boken var utsolgt. Leste at den nye boken til Claus tar for seg mye av det samme. Men skulle gjerne hatt begge, så jeg gir ikke opp :)

Marit -Tusenfryd sa...

Spirer er noe fantastisk noe!
utrolig fasinerende at et lite frø kan inneholde så mye!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails