VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 12. mars 2010


Da er bloggen til Claus Dalby som skrevet om i forrige innlegg kommet. Jeg har allerede vært inne og tittet. Bloggen er flott og han deler villig med tips og råd, særlig hageskolen er jeg glad for. En blogg vel verdt å følge. Trykk på bildet over og ha en "god tur"

Jeg kommer til å tilbinge litt tid i Claus sin verden i kveld.

Ha en god kveld

4 kommentarer:

Ninni sa...

Da var vi to som satt klistret i går kveld tenker jeg :) Bloggen skal følges med lupe

Lineca sa...

Heisann!
Ja her var det nå også en fin blogg synes jeg da. Har kost meg med glede og frustrasjoner et stykke ned her. Kjempekoselig.=)

Linda sa...

Takk for hyggelige meldinger:)
Og gjett om jeg satt klistret i går ja, he, he:)

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails