VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)lørdag 27. mars 2010

Vårregn

Jeg er mer glad i sol enn regn, men jeg må innrømme at regnet lager vakre bilder i hagen. Denne uken har det regnet litt for første gang siden november tror jeg… På en morgentur i hagen var det flere vakre bilder jeg får lyst til å vise

Denne Julerosen bader i regndråper

IMG_5932

Denne regndråpen truer med å falle ned

IMG_5936 

Akelejen holder på en dråpe som om den skulle vært en perle

IMG_5951

Jeg håper regnet gjør godt nå, og fjerner det lille vi har igjen av snøen. Jeg ser frem til å komme hjem fra nattevakt, ta en runde i hagen og se morgenduggen skape vakre bilder, som jeg kan drømme videre om.

IMG_5941

Og en ting jeg ble glad for. Høstanemonens skudd. Jeg har vært spent på om de kommer, jeg plantet den litt sent i fjor sommer, men regnvåt stikker den jammen frem

IMG_5952

8 kommentarer:

Amalie og Mamma sa...

Hei!
Så du hadde vært innom min gamle blogg og lagt igjen en kommentar..-koselig det :)
Må jo innom å sjekke en gang iblandt,hehe..
Håper du tar en tur innom min nye blog og :)
Ser jo ut som vi har litt felles interesser-og felles kjente ;)

Marit sa...

...så flotte bilder!!!

Får følge med anemonen din som jeg har til låns jeg og, kanskje den kommer med noen skudd?

Takk for gode ord i dag:-) Heldige meg.....

Marit sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ninni sa...

Jeg får ikke akkurat mindre lyst på speilrefleks og makro av disse vakrebildene Linda! Regnperler er som smykker på blomster og blader, nydelig! Bildet av akeleien var fantastisk!

Og så moro med den fine skuddet på anemonen din :) Jeg har også høstanomoner, de trives tydeligvis i haven min for de selvsår mellom Rhododenrdonene.

Frøken Solhat sa...

Fantastiske billeder Linda - er makrolinsen kommet i hus eller?

....og du har ret regn er også af det gode. Vi fik lige givet græsplænen gødning torsdag og så kom regnen til natten perfekt :0)

God arbejdslyst og god tur rundt i haven i morgen tidlig :0)

Knus Dorthe

Amalie og Mamma sa...

Sv: Koselig det..Alltid hyggelig med nye bloggvenner :)
Er veldig fint hos Finn i Sverige. Har vært så heldig å vært hos han der to ganger :)
Forresten så er bildene dine utrolig vakre:)

Fortsatt fin helg til deg!

Lene fra Lillehammer sa...

Hei på deg og så koselig at andre pellisinteresserte stikker innom bloggen min en tur...ja og ikke minst, hagegale.
Hørtes ut til at du har EN DEL flere pelliser enn meg da, men jeg tenker jeg klarer meg med de jeg har..hihi. Men jeg vil tro det er litt av et syn å se alle pellisene dine i blomst. Har du forresten en pellis som lukter banan, den som det var snakk om i Lysthusdrømmer hvis du så det?
Ellers så ønsker jeg deg en riktig flott lørdag.
PS: Flotte bilder i innlegget forresten, ønsker meg et skikkelig kamera en gang jeg også.

Margrethe sa...

For en fin måte å se regnet på. Vi har også lengtet etter regn, men når det regner flere dager i strekk, da vil jeg ha sol. Håper du får mange fine dager i hagen nå når påsken kommer.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails