VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







torsdag 11. mars 2010

Den utrolig inspirerende mannen...



....Claus Dalby skal jo som kjent starte ny blogg. Jeg med mange gleder oss til å følge denne. Jeg har lest alle hans bøker og de er meget gode. Anbefales på det sterkeste. Og bloggen byr nok ikke på mindre god lesning vil jeg tro. I morgen fredag 12 mars kl 17.00 åpner hans blogg
Og vi venter i spenning så lenge:)
Det må jo bli en fantastisk dag det, både lønning og claus sin hageblogg:):) hmmm... Hører makrolinsen roper:) Den har det ikke bra i butikken, men lengter etter å bli brukt....
Tirsdag 16 mars starter også serien "Drivhusdrømme" på NRK. Jeg har sett serien på dansk nett tv, og anbefaler den også. Og jeg skal sitte foran skjermen når den komme rpå norsk tv. Deilig med gode hageprogrammer nå som våren nærmer seg
Imens koser jeg meg med hans bøker; "Drivhusdrømme", "Havedrømme 1 og 2! "Børnenes have", "Min Krukkehave" og "juleroser og påskeklokker" Bøkene kan kjøpes hos capris
Ha en god dag, hilsen

10 kommentarer:

IngunnBW sa...

Det skal bli SÅ inspirerende både med blogg og tv-program. Jeg har omsider fått sett nettutgaven av Drivhusdrømme, men må innrømme at jeg ikke får meg meg alt som blir sagt. Programmene er ubeskrivelig vakre. Sukk :) Jeg skal sette på opptak så jeg har serien for evig og alltid :) Jeg planlegger et innlegg om programmene på NRK, det blir vel mistenkelig likt ditt og andre som skriver om den store begivenheten - men jeg har så mange hagevenner som ikke vet om dette :)

Linda sa...

Det er bare å spre det glade budskap, he, he:) Har sett så masse dansk hage tv at jeg nesten tenkte på dans en periode, he, he. Blir litt preget:) Kanskje NRK skjønner at de må begynne å sende danskt tv programmer, he, he:)SÅ jo fler som vet, jo bedre:):)

IngunnBW sa...

Mye vil ha mer, jeg har sendt mail til NRK om de kan sende havedrømme også :) Det burde forresten alle som vil ha mer Claus på NRK gjøre!

Linda sa...

Ta det som en oppfordring i innlegget ditt kanskje??? Jeg hiver meg på jeg:)

IngunnBW sa...

God idé, takk for tipset! Jeg la til en setning om det :)

Mrs B sa...

Takk for tipset om det nye programmet. Jeg ser nærmest aldri på fjernsyn, så det er greit å bli tipset om program man kan ha glede av. Nå får jeg bare håpe på at jeg husker det helt til da...
Så innlegget ditt om trampoliner lengre ned. Har tenkt på å skaffe det til ungene. Du har rett i at de er ikke spesielt vakre, og de tar stor plass, men tross alt går barndomstiden veeeeldig fort, altfor fort!, så det er ikke så lenge til du har plassen til egen disposisjon :) Og så er det bra at ungene får beveget seg litt, det er altfor mye stillesitting på dagens barn. Det jeg har mest mot trampoliner er mer sikkerheten, man hører om så mange ulykker... :(
GOD HELG til deg og dine!

Villrose sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Jeg har ikke macrolinse, jeg. Faktisk bare et kompakt digitalkamera, men et meget bra sådan, med "superzoom". Holder til det meste (selv om jeg vurderer speilrefleks).

Linda sa...

Villrose: Veeldig bra bilde du hadde iallfall. Har faktisk brukt et kompakt digtal kamera selv noen ganger når jeg skal nærme motivet. Speilrefleks kamerat blir jeg ikke så fornøyd med de nære bildene... Men jeg er ingen kamerar ekspert altså:) Men jeg synes det er utrolig gøy:) Derfor skal jeg på kurs å lære mer:)

Lena: Du får legge inn sånn huskelapp på mobilen så piper den på tirsdag:) Ellers blir den vel programmet sendt på nett tv på nrk vil jeg tro:)
Skjønner godt poenget ditt med trampoline, og er absolutt enig:) Det er bare det at vi har så LITEN tomt, med huset så feil plssert, og trampolinen har nå i seks år tatt opp den beste plassen i hagen... men de får sikkert ha den i seks år til... nettopp av de grunnene du kommer med:):)Men jeg jubler ikke..., men det er mer snakk om plassmangel kanskje:)

Maria sa...

Jeg slutter meg til det høylydte Drivhusdrømme-koret. men ejg er kanskje mer fornøyd med bøkene enn med selve programmene. De har så store ambisjoner om alt som skal med - og skjærer ut i egne drømmer og mister både detaljer og poenger.

Det tulipanbildet i headingen din er helt nydelig - jeg bestemte meg akkurat nå for å kjøpe tulipaner til helgen :-)

Mia sa...

Jag är av dom sjeldne som aldrig hört om mannen innan någon skrev om honom i höstas. Nästa lass från Capris kommer definitivt innehålla några av hans böcker. Så myckert omtale så måste det vara något helt extra :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails