VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 1. juni 2010

Å jeg maler og jeg maler...


Å jeg maler og jeg maler og det blir så fint og pent...
Dette er et prosjekt som er i ferd med å bli ferdig...endelig. Vi har liksom ikke helt vært sikre på hvordan vi skal ha det. Før hadde vi et rekkeverk med planker her. Det var lite pent, Ble liksom en liten boks på huset. Vi ønsket å fornye det. Og så langt, så greit... Men så kom vi inn på tanken om å sette inn glass istedetfor nye "planker"/spett. Vi har utsikt til sjøen der oppe fra, og det er jo hyggelig å kunne sitte der å se utover uten å reise seg opp. Dessuten virker hele verandaen, som slett ikke er stor, som om den er nettopp det. Også får jeg kontakt med hagen, og det er deilig.


Så nå har vi bestemt oss for å bruke plater av glass. Samboer sjekker i vei. Bortsett fra det så var jeg i grunn ferdig med verandaen og godt på vei mot nye prosjekter... Litt rart hvordan vi aldri er ferdig med et prosjekt på likt han og jeg, he, he. I grunn bra at han ikke er som meg da. Det ville blitt ganske kaotisk vil jeg tro.
Men egentlig så drømmer jeg om å få hele huset og gjerdet ferdig malt... Hva eller hvem som ble malt i dag er jeg usikker på, jeg ble nesten like hvit selv...

Jeg har bestilt av min kjære noen klatrestativer og de er ferdige. Det var den "ordren" det bvar kortest leveringstid på. De skal også males. Begynner imorgen. I kveld må jeg manne meg opp.

Naboen har tre mannfolk som maler sitt hus, kanskje jeg kan få dem hit...???:)
Eller kanskje jeg kunne vunnet i denne konkurransen her, eller kanskje DU vinner?

6 kommentarer:

Margrethe sa...

Det med glass på verandarekkverket var lurt. Og så deilig med nymalt hus da. Som kvinner flest ville du vel helst være ferdig før du er begynt :-). Sånn er det i alle fall her. Så godt jeg har en mann som får meg ned på jorda av og til. Lykke til videre med maling og andre prosjekt.

Monica fra Koseleg sa...

Hi- Hi kjenner meg nok litt igjen der ja. Stakkars mannen min er ikke ferdig med ett prosjekt før jeg er godt på veg mot det neste...Det er bare slik jeg er:Du vet- smi mens hjernet er varmt...
Huset blir kjempeflott det- fint å kunne se sjøen!

Bente sa...

Så smart å ha glass på verandarekkverket! Deilig å kunne se utover hagen og sjøen!

Linda sa...

Godt å høre det er fler enn meg somligger ett hode foran til tider:) Tror det blir bra, men glass er dyrt. Mye billigere i sverige, lurer på hva som skjer med glasset når det kommer til Norge, siden forskjellen er så stor... Hippp hurra for Norge:)

anne - moseplassen sa...

smart å bruke glass, som du seier, det åpner jo virkelig opp :) Jeg er stor fan av å ha vinduer som går ned til gulvet utvalgte steder i huset, av akkurat samme grunn. Hadde jeg ikke hatt vindu helt ned, så hadde jeg ikke sett selve hagen fra sofaen, kun toppen av busker og trærne.

Glassveranda sa...

Oj! Kjempelurt! Men håper du har valgt sikkerhetsglass eller lexan så ikke ungene løper igjennom!... Jeg har et "glass-veranda"-prosjekt pågående på min terrasse denne uken (en levegg av glass, -glass fra rekkverket og opp) hvis jeg noensinne blir ferdig med i kitte de gamle vinduene da! :))

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails