VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)torsdag 24. juni 2010

Pakker og pakker...

IMG_8156
For nå skal jeg på jentetur til Århus:) Eller vi jentene skal på hagetur til Århus. Bilder fra turen kommer til uken. Innimellom kjøring og henting av unger, og menn som maler stuetaket, driver jeg og pakker... Rimelig kaotisk. Jeg gleder meg vanvittig.


IMG_8167 IMG_8168 IMG_8170

En ting vi skal er å avlegge et besøk i Flemmings klematis hage, gleder meg

Men vi skal mer, og det forteller jeg om når jeg kommer hjem på mandag. Da er nok peonbeddet noe mer pjuskete, men jeg har andre peoner som enda bare er i knupp, så de kommer til å fortsette ballet en stund til.  I dag kjøpte jeg to ‘sempervivum’, jeg syntes de var så fine i sine mosegrodde potter. Også kjøpte jeg litt attåt, bl.a. et par løkkasser. Og så har jeg  fått litt strie til å dekke noen murbøtter med, og litt stæsj til. Det må jo til:)

Og så kjøpte jeg skyllemiddel fra ‘Durance’. Sofatrekket er vasket nå som jeg likevel måtte ta det av for å spare det for malingsflekker, og nå dufter det av deilig skyllemiddel. Aldeles nyyydelig. Gleder meg til å komme hjem fra Danmark og vaske mer tøy. Hmmm, nesten så jeg ble litt huslig…

IMG_8169 IMG_8171 IMG_8174

Jeg gleder meg til å reise, men gleder meg også til å komme hjem med masse inspirasjon. Jeg har nemlig planer…

Imens ønsker jeg dere alle en absolutt fantastisk helg. Været er meldt bra, så jeg krysser fingrene, både for Danmark og Norge.


IMG_8173 IMG_8149 IMG_8153

                                                                                               Klem fra

8 kommentarer:

Anita sa...

Heisann!

Gleder meg sammen med deg som skal på tur til Danmark...Kos dere og få med deg hjem masse inspirasjon!! ....som du siden kan vise oss...her ute i hageblogglandia.

I morgen skal jeg prøve å lage meg klematisbarn, etter tips og idè fra deg!

GOD TUR!!!

Klem Anita

Silje sa...

Takk atter en gang for helt nydelige bilder! Jeg blir sååå inspirert av de jeg!
Også så nydelige de tingene dine som du kjøpte idag var, jeg tittet litt ekstra på den flaska med rose på toppen nå, og den er bare skjønn. Snart blir jeg vel "herme-Laila" først duk som er lik osv osv..Hahaha..Ække meninga!
Skulle forresten blogge både hjemmesydd skap-gardin og ny duk, men det får vente til mannens DIGRE duppeditt av en data er fjernet fra spisestua, nevte jeg selvangivelse for selvstendig næringsdrivende maraton? :-/

H elle K sa...

Ha en flott helg og kos deg på tur. Venter spent på bilder.
Klem Kristin

Lisbeth sa...

Rigtig god tur til Århus det er en skøn by jeg glæder mig til at høre om Flemming Clematis have:) Mon du skal ud til Riskov og kigge gennem hegnet ind til Claus Dalby?
Sikke søde ting du har købt:)

Frøken Solhat sa...

Søde Linda......jeg ønsker dig den skønneste pige-tur til Århus og omegn......er sikker på at du nok skal finde mange perler sammen med din veninde.

Jeg glæder mig til at få et resume når de norske klipper igen er under dine fødder :0)

Her krydses fingre for fantastisk flot sommervejr i week-enden :0)

Knus Dorthe

anne - moseplassen sa...

ønsker deg en finfin ferie :) Men du er bra tøff som orker å reise fra de skjønne peonene altså ;)

Bente sa...

God tur!
Gleder meg til bilder, når du er tilbake!
Klem fra Bente

Linda sa...

Jeg er fortsatt i Århus, og kastet meg over dataen ved hotellets inngang. og gjett om jeg har hatt en flott helg, og jeg er full av gode inntrykk. Gleder meg til å se bilder når jeg kommer hjem, og fortelle dere:) Nå skal siste kvelden nytes:) Gleder meg også til å titte gjennom hva dere har drevet med i deres hager de siste dager:) klem

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails