VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 4. juni 2010

Lurer og lurer på....


...Om jeg får til en tur på Hagedagene til Ramme gård denne helgen...
Har hørt mye fint om disse dagene, så jeg skal prøve å strekke timeplanen litt og få meg en liten tur. Jeg har aldri vært der før, så det kunne jeg veldig gjerne tenkt meg.
Kanskje du og?
Sjekk mer info HER


Klem

3 kommentarer:

Frøken Solhat sa...

Håber du når afsted Linda....for det lyder da simpelthen som om det vil være det værd :0)


Jeg elsker simpelthen skiltet du har købt og ja der er noget om det :0)

Helt fantastisk udsigt I har ud over søen....jeg ville ønske jeg havde noget lignende.....men den slags udsigter i Danmark koster en halv pelikan....så det må blive i drømme :0)

Linda sa...

Så hyggeig at du titter innom:)
Jeg dro:) og et var helt nydelig der:) har tatt over to hundre bilder... Skal vise noen:)
Klem

Mariann sa...

Skulle gjerne vært der, både på grunn av selve stedet, men også på grunn av plantesalget. Desverre litt langt å reise herfra.
Ha en fortsatt fin helg.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails