VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)onsdag 21. april 2010

Nok et vårtegn…


…Selv om temperaturen er nærmere det den var på julaften 2008 brrrr…
Onsdagseilasen er i gang. Hver onsdag kveld er det seilas her ute. Det er så vakkert å se alle båtene seile forbi. Ikke så veldig mange båter i dag, men det er kanskje ikke så rart… mange holder seg nok som meg inne i sofaen i kveld. Jeg tror det var første seilas i dag denne sesongen. Så nok et vårtegn:) Vårtegnene strømmer på, men hvor blir det av varmen???  Jeg holder på å fryse ihjel…
 
IMG_6426 IMG_6433
 
    I morgen er det kurs i hjemmekompostering. Gleder meg til å slippe å kaste mat helt uten nytte
                            Ha en god kveld. Koser meg inne i kveld mens jeg venter på varmen
 
IMG_6434
                                                                                                   Klem fra

4 kommentarer:

Marit sa...

Nydelige bilder! Ser mer fristende ut enn det sikkert er i denne kulda.
Det går virkelig smått i beddet nå, de stakkars små spirene orker vel nesten ikke å "stikke hodet opp". Jaja, varmen kommer nok:-)

God frikveld, vel unnt!!

Tonerose sa...

brrrr!

Her hos meg snødde (!) det i dag! *sukk* Men heldigvis la det seg ikke, men allikevel da. Vi er jo midt i april! Flotte innlegg du har laget, jammen har du kommet skikkelig igang med grønnsakene. Super "oppskrift", jeg må nok titte tilbake her når jeg begynner med kjøkkenhagen merker jeg! Kjempeflott Linda!

Hmm, gulrøtter spirer allerede ved 5 grader ja, da kan jeg begynne med de om ikke altfor lenge! Men, jeg må nok smøre meg med litt tålmodighet, her er det fremdeles nattefrost. Men mine opphøyde kjøkkenhage-bed blir vel raskere varme vil jeg tro, så det er ikke SÅ lenge før.

Men det er nok mye jeg vil gjøre i hagen før jeg rekker komme så langt. Men gleder meg! :o) Har iallefall fått renset opp i dammen, nå må jeg bare få utti vannlilja etc etterhvert.

Herlig med fryser'n din - her hos meg er det på nøyaktig samme måte! (vår nye fryser står på kjøkkenet, så den er i daglig bruk..) Mannen min har sukket en smule høylydt mer enn EN gang når han har flytta bort pottene for å komme nedi fryseren..

jaja, snart kan de ut!

Håper du har en herlig dag!!

Linda sa...

Marit: hadd ejeg kunnet velge hadde jeg vel ikke tittet opp jeg heller:):) I dag holdt jeg på å frysee i hjel der ute... Synes nesten synd på de stakkarene som har våget seg opp, de må jo føle seg skikkelig lurt:)

Tonerose: Må smile, godt å vite at det er flere som mumler litt når masse planter må flyttes på:)Men nå håper jeg de kan flytte ut.

Er frost her om natten, håper det likevel går greit med frøene som er sådd, har dekket de med akrylduk. Også tror jegnok at badekaret holder noen ekstratemperaturer... Blir jo ganske opphøyd egentlig:)

Frøken Solhat sa...

Skønt forårstegn Linda - forstår dog så godt at sofaen trækker i forårskulden :0)

Her har det også været piv-hamrende koldt i over en uge.....men nu ser det endelig ud til at vende igen,week-enden byder på forårstemperaturer efter vejrudsigten at dømme.

Knus Dorthe

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails