VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 1. mai 2015


1. maiOg den ene japanske kirsebær besluttet å møte Mai i sin aller beste flor.


På søndag skalvår eldste datter konfirmeres, men multitasking er noe jeg setter høyt. Så mens foreberedelsene foregikk, lot jeg vannsprederen sørge for at plenen fikk gjødselen godt ned til røttene. Jeg bruker et gjødsel med 21-3-10 pluss svovel. Gresset er glad i godt med nitrogen (som verdien 21 viser mengden av).


Jeg foretrekker organisk i gjødsel i hagen, så jeg tilsetter organisk hagegjødsel etterpå slik at jorden får enda flere mikroorganismer. Halvparten av plenen har nå fått gjødsel, resten får i morgen.Morelltreet blomstrer nesten.... Bare et par dager igjen så er det i full blomst vil jeg tro. Det er alltid en stor glede og skikkelig vår når dette treet blomstrer.

Nå ønsker jeg Mai hjertlig velkommen. Og forhåpentligvis kommer det snart litt mer varme... Det blåser veldig surt og kaldt inn fra sjøen...
Jeg kryper stadig inn og tar korte reiser rundt i bloggeverden, her har jeg mye å ta igjen, og jammen er det mange flinke mennesker der ute. Så gøy at så mange deler sine hager her i bloggeland.

Håper du har hatt en fin 1 Mai.

Klem fra

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails