VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)lørdag 30. mai 2015


Nå gleeeder jeg meg til hagerunde


Nå sitter jeg og planlegger neste helgs hageopplevelse.
Hagerunden i Skåne er i gang. Dette blir tredje året jeg reiser ned for å oppleve flotte hager i Skåne. Jeg har pleid å reise ned på denne runden, på høstrunden og på måneskinnsrunden i oktober.
Det blir sååå motiverende, inspirerende. De har et meget godt miljø for hageglade her nede, hvor hageglede og stor kunnskap deles på alle plan. Mange ildsjeler innen hage trår til for å gjennomføre slike arrangementer, og disse er så bra at det er verdt å reise langt for.
Med bil og henger legger jeg i vei fredag morgen.

Gunilla som eier hage Solhem i Røgle har vært så snill og oppbevare noen blomsterstøtter for meg helt siden i fjor, de gleder jeg med til nå å få hentet. Jeg var på messe på Sofiero i fjor august, og da kjøpte jeg noen støtter til peonene mine, og rosene. Jeg angret umiddelbart på at jeg ikke kjøpte flere, og siden jeg har kontakt med Gunilla og jeg visste hun skulle på Sofiero dagen etter meg, så spurte jeg pent om hun ville ta med flere til meg. Jeg synes de er så vakre, de er vakre om vinteren også.
kanskje er trädgårdsrunden noe for deg også? Det finnes en facbookside for trädgårdsrundan nordvest som viser noen bilder fra noen av hagene, samt de deler et kart som du kan laste ned der du finner alle hagene, og kan planlegger reiseruten.

Klem fra

2 kommentarer:

Jorunns hobbyblogg sa...

Det var kjempefine blomsterstøtte, så kult med rusta jern
Takk for tips om fine hager
Ha en flott hagesøndag
Jorunn

Underberget sa...

Jeg ville VELDIG gjerne vært på en slik tur til Sverige, dessverre strekker ikke tid og penger til alt... Men hvis været blir bra skal vi til Botanisk hage på søndag:-) De peonstøttene var kjempefine!!
Ser fram til å lese reisebrev fra turen din:-)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails