VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)lørdag 2. mai 2015


En stor dag i vente


I morgen skal vår eldste konfirmeres.


Jeg har ikke stresset i det hele tatt, men alt har havnet helt fint på plass.
Invitasjoner er sendt ut etter ryktebørs og sms, og stilen har vært i den gata hele veien. 
Ikke stresse, ta ting litt som det kommer, se de mulighetene som byr seg, så blir det som regel veldig bra.Det viktigste er at vi samles og at vi har det hyggelig, og konfirmert blir hun uansett.
Nå er potetsalat laget, en pavlova og en annen kake. Nå skal bunadskjortene strykes.
Jeg deler mer i morgen.

Ha en super helg

Klem fra

6 kommentarer:

Vivi sa...

Tillykke med datteren, håber i får en dejlig dag :-) Hvor ser bordet fint ud :-)

Linda sa...

Tusen takk kjære vivi:)

Linda sa...

Tusen takk kjære vivi:)

Nora sa...

Jeg "snublet" tilfeldigvis over bloggen din, men hit kommer jeg igjen. Så mye fint å se og så er det litt ekstra moro at du bor i Østfold da - selv er jeg nemlig en sarping som har flyttet til Sverige:-)
Lykke til med konfirmasjonen!

Vivi sa...

Hei
Så utrolig fint du har pyntet. Håper virkelig dere har hatt en super fint dag. Det er jo spesielt når ungene blir store.
Klem Vivi

Helena sa...

Hoppas allt gick som du önskade med konfirmationen.
KRAM från mig!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails