VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)torsdag 14. mai 2015Som om det nå ikke er fullt...


Jeg kom over dette henge prydepletreet. Det var inni bilen før jeg i det hele tatt fikk tenkt meg om....
Det er en farlig tid å besøke gartnerier på nå...
Jeg har jo ikke mer plass, men her helt ytterst på tomten klarte den å lure seg inn.


Jeg syntes det var såå flott. Men jeg vil likevel bytte det i en høyere versjon. Hengetrær tar ganske stor plass nede, og om de ikke er podet på høyere stamme synes jeg greinene fort blir hengende som en vegg ned til bakken. Dette er ca 150cm... Jeg vil forsøke å finne et som er podet på 220cm stamme. Og jeg gir meg ikke før jeg har funnet det.

Klem fra

1 kommentar:

Nora sa...

Det praktiske med slike trær er jo at de ikke tar så stor plass i bredden og da får de gjerne plass selv om det er trangt:-)
Så nydelig farge det var på blomstene - kan skjønne at du måtte ha dette!
Ha en fin helg!
Klem Nora

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails