VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)mandag 11. mai 2015


Trøst....

I dag blåste det sååå voldsomtAlle tanker og fornuft blåste rett og slett bort....
SÅ på ettermiddagen ga jeg helt etter og dro og fyllte bilen av vakre saker som trøst.
Og det fungerer veldig godt.

Jeg bestilte meg boken Haveelskernes haver av Eva Gravesen og Romantiske hager av Claus Dalby også. Slik at jeg står godt rustet dersom det skulle bli flere slike vindfulle og våte dager.


9 grader, og vannrett regn.... Nå er det nok vann, selv om kalken fortsatt ikke har trukket seg ned, så vil jeg ikke ha mer regn nå!!!

Håper dagen deres har vært flott, og ikke like våt som her

et hjertesukk og Klem fra

2 kommentarer:

Furulunden sa...

Enig med du! Nå vil vi ha vårfølelse, sol og varme :) Ha en finfin dag likevel, Linda. Jeg skal ha med en gjeng/familie til LUNDS Hagesenter idag, de gamle må ha blomster i pottene sine til 17.mai må vite :)

Underberget sa...

Her var det også vind og vått i går, men i dag ser det ut til å bli litt sol igjen og det kan vi like:-) Har mye arbeid som venter i hagen og gleder meg til å komme i gang:-) Romantiske hager er en bok jeg har ønsket meg og ventet lenge på, nå skal jeg sende en bestilling! Ha en strålende dag der du er!
Hagesmil fra Berit

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails