VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 15. mai 2015


Jeg fant, jeg fant...


Kvaliteten ble ikke så god for iveren og gleden var så stor at jeg ikke rakk og hente kamera. Knipset med mobilen i full fart. To store søyler. Jeg tror jeg vet hvor de skal plasseres. Foreløpig er planen at de skal males i hver sin blåfarge


Og kanskje de havner i mitt lille clausianske univers. Jeg liker så godt å samle krukker etter fargetoner. Blå port, blå potter.
Jeg tror den høyeste skal males blå og stå her blandt pottene. Mens den lavere plasserer jeg midt i beddet bak porten og males lysere blå (det gir mer dybde...) 

Nå må jeg full fart avgårde igjen.

Klem fra

3 kommentarer:

Jeannett Fruergaard sa...

De er virkelig fine, jeg glæder mig til at se hvordan de kommer til at se ud i din have og i de blå farver.

Linda sa...

Tusen takk jeanette:) Jeg håper jeg får frem malerkosten i dag:)

Huset på landet sa...

Fant!!! Himmel og hav... De var rålekre. Det blir spennende å se hvordan den blir sammen med de vakre blå krukkene. Garantert lekkert!
Ønsker deg samtidig en fin 17. mai feiring.
Line

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails