VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)onsdag 13. mai 2015Etter regn...


Kommer sol


Frøken Prunus Serrula trives kjempegodt på ny bopæl. Hortensia Annabelle er nærmest nabo, sammen med revebjelle `Pams choice`Og en 180 cm høy perlebusk i bakkant. Når gjelder det bar eå finne noe som kan dekke litt rundt føttene. Perlesingel skal ligge under husken for vedlikeholdets skyld, men noe annet krypende skal jeg ha rundt. Kanskje jeg skal sette villjordbær? Slik at dette i tillegg blir mitt lille jordbærsted? Kanskje noen Violer også?

Jeg har i maaange år ønsket meg en gynge i hagen. Jeg har ikke funnet den perfekte, ikke før nå.  Jeg husker så godt alle stundene i min mormors hage.  Hun hadde god gammeldags hammock, der morfar sov middag. Og vi fikk sitte på magen hans.
Jeg elsker å sitte å gynge rolig. Denne er supergod å sitte i, og med et par gode sauskinn i blir det helt nydelig. Her gleder jeg meg til mange gode stunder, der spaden får hvile littegrann.

Klem fra

2 kommentarer:

Anne-Kristin Sander Naurstad sa...

For en aldeles nydelig gynge! Jeg skjønner godt at du falt for den! Den sitteplassen kommer til å bli himmelsk, tror jeg! Klem til deg og ha en fin kveld! Anne-Kristin

Linda sa...

Etter litt tid i hagen er det kommet enda mer på plass i dette lille hagerommet:) Jeg gleder meg sånn til dette vokser til:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails