VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 29. mai 2015Ny beboerOg navnet er: Acer palmatum dissectum ´Garnet´sto det på lappen
Jeg er litt forvirret av disse Acer navnene til tider. Jeg synes denne har noe mer flikete blader og litt dypere rød med grønnskjær.... men uansett navn er den vakker og skulpturell i veksten. Så det ble vekstformen som ble den avgjørende faktor for at den ble med hjem.Den bor nå i det gamle oljefatet. Her måtte den meget medtatte Pilen som bodde i oljefatet, gi tapt for herr Acer. Jeg forsøkte å plante et piletre her, for å skape en illusjon av oliventre. Men et Piletre i en potte??? nope, det fungerte dårlig. Et piletre drikker jo massse vann, så her ble forholdene altfor dårlige. Men Herr Acer derimot har mye mindre rotsystem og klarer seg fint i potte i flere år, særlig om den får flytte inn i en garasje om vinteren.

Egentlig er den flottest når solen skinner på bladene. Det gleder jeg meg til å oppleve.

Litt oppsummering av dagen:
I dag har jeg plantet fire store himalaya bjørk og flere hundre stormarikåpe i et prosjekt jeg jobber i.
I kveld har jeg trent to harde økter på elexia, og roet ned etter det med å trimme egen plen, og plenen til to av naboene. Det er meldt masse regn i morgen, og da kan jeg nyte at plenen er strøken. Det gir god samvittighet.

Jeg håper du har hatt en flott fredag

Klem fra

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails