VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)lørdag 23. mai 2015En spennende dag...


I dag skal jeg hente min nye paviljong, jeg er sååå spent. Det er litt skummelt også, tenk om den ikke passer inn....

Bildet over er fra i går kveld ved 22 tiden. Etter regnet kom solen, og skapte en nydelig himmel. facebook var fullt av folk som delte vakre bilder av regnbuer og vakker himmel.
Jeg blir så glad når jeg får anledning til å nyte et hverdagsøyeblikk på denne måten. Jeg tror vi som er hageglade har ekstra mange hverdagsøyeblikk.

Og når naturen ikke gir oss dem, ja da gjør f.eks Claus Dalby det. I går kom boken hans i posten, jeg har gledet meg sånn, og nå blir det maaange gode hverdagsøyblikk når som helst.


Dere hører nok mer fra meg senere i dag

Nyt dagen

HageKlem fra

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails