VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)torsdag 27. mai 2010


Litt stille på meg om dagen, men jeg kan love dere at det ikke er stille her.

Det skjer mye i hagen, og her er det flere ting jeg vil dele. Men nå er hodet mitt først og fremst opptatt av min venninne som skal gifte seg på lørdag. Jeg skal være forlover og gleeeeder meg stort. Vi er to forlovere, og det har vært veldig hyggelig. Vi har sammen hatt mange hyggelige samtaler og stunder i dette halve året. Jeg har vært forlover før, men alltid vært alene om oppgaven, men må si at det er udelt positivt å være to. Det er jo en ære og glede å være forlover, så jeg er såå takknemlig for oppdraget.

Bryllupet skal være ute, på Isegran i Fredrikstad. Et nydelig sted med flott rose-og urtehage. Desverre så blomstrer det ikke noen av de enda, men det skal nok hundrevis av Liljekonvall bøte på. Liljekonvall er favorittblomsten, og skal derfor prege hele bryllupet. Å som jeg gleeeder meg!:)

Vielsen skal også være der ute. Jeg håper og ber om pent vær, og aldri har jeg vel vært så ofte inne på http://www.yr.no/ Jeg skal IKKE vaske bil, eller vinduer for da begynner det som jeg har fortalt alltid å regne... Kanskje jeg skal gjødsle... for da stopper alltid regnet... For nå vil vi bare ha sol, sol og atter sol:) Jeg er imponert over min venninne som klarer å stelle i stand til så flott og stor fest, og jeg håper virkelig at dagen blir som hun ønsker.

Derfor skjer det ikke så mye her på bloggen, brune negler og grønne fingrer skrubbes. Malingskosten får ligge i fred til over helgen. En forlover fullt av hvite prikker i ansikt og hår er kanskje ikke så greit. Så jeg nøyer meg med å småpusle litt innimellom. For det er jo ikke det at det ikke skjer noe i hagen. Her skjer det MASSE:) Det jer har gjort er å ha fulgt tips fra Claus og sprøytet rosene med Calypso mot skadedyr (tar liljebiller også), men jeg sliter litt med å finne den han anbefalte mot sopp og andre bladsykdommer; Baymat Ultra. Noen som vet hvor de har den? Er Baymat rosespray kanskje litt det samme? Og her vil jeg bare gi et tips, Plantasjen er dyyyre på disse produktene, over 60-70 kr dyrere pr boks enn gartneriet her i nærheten. Så her lønner det seg å sjekke ut litt.

Nå skal det ordnes med tale, gaven er i boks, og i morgen skal jeg hjelpe til med å ordne i stand.
Hodet mitt er som sagt andre steder nå, men jeg kommer sterkere tilbake over helgen:) Jeg har tittet innom deres blogger i ny og ne, og det er så gøy å se hva som skje hos dere. Mange nydelige bilder og tips og store happenings. Noen skal til og med bli tante:) Veldig koselig:) Desverre har jeg ikke fått lagt igjen så mange spor, men som sagt, jeg kommer sterkere tilbake:)
Siste nattevakt i natt, men baking på programmet. Jeg bakte 50 kringler i natt, og til natten skal jeg bake like mange kanelsnurrer. det er nemlig turnkonkurranse, og bakst blir mitt bidrag denne gang. Jeg har ikke glemt at jeg har lovet å legge ute oppskriften på verdens beste vafler, så den kommer den også.
Jeg ønsker dere en aldeles nyyydelig hagehelg, med masse godt vær. Og selv om plantene er glad for litt regn i ny og ne, så får de nøye seg med hagesalngen i helgen, for JEG VIL HA SOL!:)


Klem

3 kommentarer:

Frøken Solhat sa...

Er fuldstændig sikker på det bliver et pragtfuldt bryllup for din veninde Linda. Jeg krydser både fingre arme og tæer for at vejret skal vise sig fra sin allersmukkeste side på dagen.

........liljekonvaler er de smukkeste, skønneste og mest velduftende blomster til en
brud :0)

Knus Dorthe

Mariann sa...

Ja, av og til er det ting som blir prioritert foran hage, og bryllup kommer vel som oftest definitivt i den kategorien. Det blir sikkert nydelig pyntet med liljekonvall. Syns jeg kjenner duften helt hit. Håper dere er heldig med været.
Jeg er også på nattevakt nå, men her blir det ingen baking.

Lykke til med talen og kos deg i bryllupet.

Mia sa...

Jag har hört att det betyder tur när det regnar på bruden.. du får ha en fin helg, hoppas på sol, för gammal skrock stämmer aldrig likaväl :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails