VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)søndag 16. mai 2010

En nydelig søndagsmorgen


God og trøtt etter nattevakt, komposten er matet, og jeg nyter regnet som hjelper næringen fra gjødslet å komme ned til røttene. Plenen får næring og blir grønnere, og mikroorganismene jobber og lager jord, far i huset lager frokost, og barna ser barne tv. Ja da er det bare for meg å nyte deilig stemning i en liten svensk kolonihage, med minstemann sin plinkring på en lekegitar som bakgrunnsmusikk. Fullkomment:)

Jeg ønsker dere en riktig god søndagsmorgen

Klem fra

7 kommentarer:

Frøken Solhat sa...

I lige måde skønne Linda.......fantastisk søndagsstemning :0)

Knus Dorthe

Margrethe sa...

Det høres ut som du har det deilig. Håper du også får en fin 17. sammen med dine.

Tonerose sa...

Så DEILIG start på dagen! :o) Tusen takk for linken, her skal jeg kose meg ja!

SÅ deilig gjærbakst du har laget!! Så altfor fristende ut.. hihi! Hva slags jobb har du egentlig, som til og med kan bake på jobb..?? Superkjekt!

Så nydelige bilder du viser av morelltreblomstring! Vakkert!!

Her regner det også forresten; det ØSER ned. Flinke deg som har gjødslet i tide! :o)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG 17 mai i morgen!

Ninni sa...

Så flott at du la ut den linken! Den har jeg nemlig ikke :) Jeg husker aldri å se programmene, så dette var virkelig midt i blinken! Tusen takk til deg :)

Det var da er bitte lite bilde? Ser ikke hva det er jeg?

Kos deg dagen før dagen, håper du får en nydelig morgendag :) Du var forresten veldig flink med gjødslingen i år som Tonerose sier! Nå skal jeg ta en tur med støvsugeren i første etasje og så sette meg ned me dTrädgårdsfredag etterpå :)

CasaGroth sa...

Linda er et annet ord for Superwoman :) Får til alt ho! c",)

Tak for idag, og håper vi sees imorgen vennen. Uansett så ønsker jeg dere en riktig god 17 maifeiring.

Klem

Mia sa...

Den lilla kolloniträdgården är fantastidsk njutbar, och din morgon låer likaså. Faktiskt riktig skönt med en regning söndag :)

Linda sa...

Frøken solhat:) Takk takk. Spent på været i morgen nå. Det er vel den dagen i året, vi nordmenn er mest opptatt av været:)

Margrethe: God 17 mai til deg også:) Pga regnet er ikk ehagen på sitt beste, men jeg får bare være glad til:)

Tonerose: Takk for pene ord som du alltid legger igjen. Jeg jobber som nattevakt på en psykiatrisk avdeling på sykehus. Og når det er rolige netter kan jeg få brukt tiden til noen småprosjekter:)

Ninni: Ja det bildet ble lite... jeg håpet liskom det skulle skje noe magisk under overføringen av innlegget som gjorde det stort og fint, he, he:) Det er egentlig bare et bilde fra trädgårdsfredag.

Jeg synes det programmet er så nydelig, koser meg ordentlig da:)

Casagroth: Hyggelig å treffe deg i dag som alltid:) Håper vi sees i morgen.

Og langt ifra super woman her, går i bølger og daler det, he, he:)

Mia: Takker for hilsen. Ja noen morgener er gode, og særlig de hvor jeg vet at jeg snart kan legge meg, he, he:) For B-menneske-genet råder:)

Klemmer til dere alle, og en riktig god 17 mai:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails