VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)onsdag 22. april 2015


Ute til Lunsj

En hektisk herlig dag med mye planting har det vært, men mat må man ha...


Og i slike omgivelser smaker den ekstra godt.
I hagen til  min venninne som inviterte til en liten hagerunde mellom hektiske hageøkter.


Jeg er tilbake etter en tur til Spania, Marbella. Det har vært helt fantastisk. Skal dele noen bilder med dere i morgen.
Men borte bra hjemme best. Selv om jeg elsker å reise og oppleve masse.
Nå er været helt nydelig her hjemme og det skjer masse i hagen.

Klem fra

5 kommentarer:

Frk. Anemone sa...

Dejlig forårsstemning i din have. JA, det er dejligt med ferie, men altid skønt at komme hjem igen.

Lisbeth sa...

Det ser skønt ud og så hyggeligt at spise udenfor på en skøn forårsdag :-)

Linda sa...

Jeg uttrykte meg nok kanskje litt uklart, men dette er hos en god hageglad venninne av meg:) Vi har kokt hodene samme i et par år nå, og det har blitt resultater:):) Takk for besøk og hyggeig ord:)

Jannibele sa...

Det må være fantastisk å komme hjem etter en herlig tur å møte sånn en vårstemning i hagen. Nyt dagene. Flott blogg du har og kjekt at du er her igjen:)
Jannicke

Vivi sa...

Det er så herlig å kunne være ute igjen, og ta med seg mat og drikke ut i hagen.
Vi har virkelig noe å glede oss til nå fremover.

Klem vivi

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails