VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)søndag 26. april 2015#pallerkarmer#blankeark#nyeprosjekter


Nye prosjekter vokser frem, og området på naboens tomt blir tatt i bruk, denne gangen med en plan. Ikke dumt det.


Veiduk er lagt rundt, jord er fyllt i, og småsten/grus skal legges rundt kassene.
Men hva jeg skal jeg ha i???? 
Jeg har det travelt for tiden og ønsker bare noe pent tror jeg.... tenke tenke...

Et rødstammet tre som jeg helt har glemt navnet på, en slags prunus mener jeg å huske.... er plantet blant Hortensia ved siden av kassene. Hortensiane er faktisk gaver jeg har fått i ulike anledninger som potteplanter, og som er blitt kastet på høsten. Men jammen overlevde de i komposten, og ble oppdaget i fjor våres. Da forbarmet jeg meg over disse fighterne og de fikk en sjanse i hagen likevel. Kanskje de vil blomstre i år?Et klatrestativ skal opp i dette området, det skal bare males grønt først. Det hjelper visst ikke bare å tenke på det. Nå har jeg tenkt på det så lenge, og grønnfargen uteblir fortsatt.... Jeg må nok kaste meg rundt med kosten...


Jeg har to store Magnolia Galaxy trær, dette ser ikke ut til å blomstre i år, men jeg går for masse blomster neste år. Det andre treet kommer med en blomst. Så vi går får mange til neste år der også. Jeg gir de gjødsel nå på våren, og steller med de gjennom sommeren så skal de nok belønne meg.

Klem fra 

3 kommentarer:

Jeannett Fruergaard sa...

Det bliver helt sikker super fint med de nye pallerammer. hvis det er det træ på billedet du gerne vil plante så tror jeg det er et Tibetansk kirsebær træ (Prunus serrula) Det er et virkelig fint træ også om vinteren.
Super skønt have hus i har, jeg er helt vild med det.

Linda sa...

stemmer det er det rette navnet:) Takk for hjelpen:) ja det er veldig flott om vinteren, og det er godt å ha noe som er vakkert da også:)

Mia sa...

Så gøy og inspirerende med nye prosjekt. Våren er full av iver. Du satser på mange tre ser jeg. Det har jeg ikke tatt meg plass til men det finnes jo så mange vakre. Ikke minst de som gir fine blomster.
Nyt helgen :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails