VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)lørdag 11. april 2015Dårlig vær...?
Som min mor mor sa, det finnes bare dårlige klær.


Dagen blir ikke bedre av å sitte inne og se ut på det triste været. Så på med hagedressen og benytt en dårlig værdag til å gjøre noe fint i hagen, så kan du nyte desto mer når de flotte dagene kommer.

I går plantet jeg store, ca 2,5 meter med Eføy, en vintergrønn klatreplante som jeg mer og mer har fått sansen for. En av turene til Danmark i fjor, denne gangen med familien. Etter å ha fulgt litt med i den svenske hageverden og blitt kjent med flere i hagefolk i Skåne, hadde jeg nå oppdaget Løddekøpinge planteskole.  

Se jernkulen omringet av eføy i denne krukken, sukk. Gjett om jeg falt pladask... Og med et prosjekt i hodet...

Min mann hadde målet klart; København, og siden jeg var bare passasjer, var min stemme kun av halvveis verdi. Vi raser forbi Løddekøpinge, men stor smerte da jeg vet det er et ubesøkt lite paradis rett i nærheten. Men jeg oppførte meg nok såpass bra i København at han forbarmet seg over meg på vei hjem. Da så jeg disse jernkulene, og de passet perfekt inn en plan jeg hadde i hodet. Bilen var full så plass var det ikke mulig å finne. Så når vi kom vel hjem til Norge var det bare å kaste seg rundt og kjøre tilbake. Jeg har aldri angret et sekund. Nå planlegges en ny tur nedover, og jeg gleder meg allerede.

Når jeg tenker meg om nå, er jo det en perfekt aktivitet å gjøre på en litt dårlig værdag også, kjøre en tur og besøke en inspirerende hagesenter:) Det skal jeg gjøre i dag.

Klem fra 

2 kommentarer:

Bille sa...

Hei! Jeg synes faktisk det er trivelig å pusle i hagen i gråvær. Litt regn er bra, men høljer det ned går jeg nok inn. Fint å bli kjent med hagen på grå dager også, det er jo sånn plantene har det oftest, og dessuten er det jo best vær for det meste man skal gjøre i hagen. Nyt helgen!

Linda sa...

Så sant:):) Nyt helgen du også og takk før besøket:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails