VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)søndag 5. april 2015
Blanke ark...


Noen husker kanskje at jeg mang en gang har klaget over at det er lite jord hos meg, og at uansett hvor jeg skal grave et hull treffer jeg en stein...

Irriterende, fryktelig irriterende

I oktober i fjor tok jeg affære. Jeg bestilte en gravemaskin, fikk han til å grave opp hele forhagen, og fikk kjørt bort masse stein og fyllmasse. Og fylte på med ny god jord. Nå har jeg bare jord og kommer ikke til å treffe noen stein når jeg graver.

O Lykke

Langs husveggen har jeg plantet mange Hortensia `endless summer` Til høsten skal jeg plante masse Allium giganteum, så får jeg mitt eget lille Claus Dalby i hagen. Jeg elsker jo blått så det gleder jeg meg masse til. Nå gjelder det bare å få jorden sur nok.

Og blanke vinduer...


I dag ble drivhuset vasket innvendig. Det gjør så mye for hele hagen min når drivhuset er rent og pent.

Pottene med Dahlia som står til forspiring er satt klar, og pelargoniene står og venter på varmere dager. Tenkte kanskje å ta noen stiklinger av dem i år.

På baksiden av drivhuset er et av de nye prosjektene. En pallekrage-hage. Foreløpig har jeg den luksusen å ikke vite helt hva jeg skal fylle dem med, og den luksusen skal jeg ha en liten stund til. Jeg tror ikke jeg bryr meg om å ta grønnsaker der.... Men har lyst på noe som blomstrer og er vakkert å se på.


Min søte lille Aurikkel har kommet seg ut av drivhuset og har flyttet til en ny bopæl i hagen. Jeg håper den vil trives der. Stormarikåpen er på vei frem, jeg gleder meg til det legger seg regndråper, eller morgendugg på bladene.

Klem fra

2 kommentarer:

Lin sa...

Så bra at du har fått deg masse dyp jord å dyrke i! Veldig lurt! Tror nok det blir veldig fint med Alliumen der! :)

Linda sa...

Je det er sååå deilig å ikke treffe en stein hver eneste gang jeg setter spaden i jorden:):) Og nå gleder jeg meg til å plante:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails