VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 7. februar 2012

Min X faktor kandidat- Hvit

Anne på Moseplassen har I disse dager satt I gang blomstenes X-faktor konkurranse. Kriteriene er delt inn I farger, og I dag og I morgen er hvitfargen som gjelder.
Meld deg gjerne på ved å trykke på linken I fanen til venstre
Min hvite deltaker er en nok ikke stjernemagnolia magnolia ‘stellata’ som bor litt lenger opp I gaten vår. takker for at Ninni gjorde meg obs på feilen. Sånn sent nattestid kan det hende ting går litt i "ball" Jeg tror det er en Magnolia 'merril' Min egen ‘Stellata’ har ikke dette flotte blomsterfloret enda, men jeg drømmer om den dagen det skjer.
magnolia redigert
'Merril' er meget hardfør, og kan dyrkes til sone 4. Den finne si hvit og rosa farge
Gi den sur jord, en lun plass å bo, samt gjerne ettermiddagssol, slik at de frosne knuppene ikke tiner opp for fort I morgensolen om våren.
Jeg øsnker alle deltagere lykke til, og gleder meg til å samlingen til slutt.
Sjekk gjerne ut de gule, blå og rosa deltagerne.
Kanskje du finner noe som du ønsker deg til sommeren?
Jeg takker for ditt besøk det gleder veldig.
Klem fra

18 kommentarer:

Laila -Karin sa...

en vakker deltaker.

Ninni sa...

En vinner, spør du meg! Er sååå spent på om min stellata har overlevd i den uisolerte krukken ute...den er ikke stor heller. Gjør den det, har den virkelig bestått ildprøven!

Linda sa...

Tusen takk dere morgenfugler, eller skal jeg si natteranglere, hi ,hi:) Herlig med besøk nattestid også:) Å ja Ninni, jeg krysser fingrene, stellata er jo en skikkelig hardhaus:)
Nå kryper jeg snart i seng, etter endt natetvakt, og gleder emg til å våkne igjen. For det skjer mye nå om dagene:) Ha en flott dag:) Klem

Tua sa...

En meget vakker kandidat du har der. Hmm jeg bare drømmer om sånne eksotiske busker her. Håper du har sovet godt og masse lykke til :)

GRØNN FRYD HOS MONIQUE - sa...

Lykke til i konkurransen med et nydelig magnoliatre. Men kan dette egentlig være en annen type enn stellata, snemagnolia eller noe slikt? Ta en titt på mine, det lille bildet til venstre er min stjernemagnolia, det store bildet til høyre er en annen type magnolia og ikke min, muligens en snemagnolia som blomstrer tidigere og på bar kvist.

Anne (Moseplassen) sa...

så hyggelig at du er med Linda. En skikkelig skjønnhet du har :)
(og så er jeg litt enig med foregående, er det sånn stelata ser ut altså?)

Mandelhjärta sa...

Magnolia er flott - nesten litt eksotisk! ;)
Lykke til!

Ninni sa...

Så sannerlig, det er neppe stellata dette... Men hvilken Magnolia er det?? Der fikk du nok en oppgave, Linda :)

Tante Titti sa...

Så nydelige!! Nå kom iallefall vårfornemmelsen inn for fullt her - helt til jeg så ut vinduet og oppdaget at det fortsatt snør... Lykke til i konkurransen med en nydelige kandidat!!
KLÆMM!!

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Fina, fina stjärnmagnolian! Önskar mig också en sådan och någonstans ska jag hitta en plats för den... :)
Jag skickar gärna över penséfröer till dig. Jag har en hel del över... ;)
Kramar!

Hannes hage sa...

Aaaah! Favoritt, helt nydelig!

marit´s,,, sa...

Wow så nydelig bilde og blomster.
Klem Marit.

Dorte sa...

Åhhh, så bra at du sendte inn bilde av en Magnolia. Vakker!

Hilsen fra Dorte

Linda sa...

Det er nok mulig jeg har blandet litt i bildene her, det er nok en merril gjetter jeg...

Ninni sa...

Fort gjort, særlig om natten :). Merrill virker riktigere, ja :). Den står også på listen min over hardføre krukkebusker, samt den rosa broren Magnolia x loeberni ‘Leonard Messel’. Begge er listet med H4. Jeg holder en liten knapp på at stellata er bittelitt mer hardfør, H4/5. Jeg skal prøve ut Merrill også, sååå nydelig!

merethe sa...

Helt nydelig. Dette er en plante som står høyt på ønskelisten min. :)

Moster sa...

For et fantastisk syn!
Drømmer om noe sånt i hagen, ja...

krepsemor sa...

Den var nydelig, samma hvilken Magnolia det er :) Tenk å ha et helt blomstrende tre!
Lykke til!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails