VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 7. februar 2012

En rettelse...

redigert magonlia1
 
Her er Magnolia ‘stellata’ …litt fornærmet etter nattens feiltaklese, men jeg ber om unnskyldning… I de sene nattetimer kan det lett gå I surr innimellom.
X-faktor kandidaten er nok en Magnolia ‘Merril’
Her på bildet er min Magnolia ‘stellata’ I fjor… Men jeg tror den har bestemt seg for å vokse litt istedet, og har satt masse små skudd… og ikke eneste blomsterknupp.
Snakk om lunefull frøken.
 
Kan det være hun har hatt det for godt? Noen blomster tenker nemlig slik; “ahhh her har jeg det godt, her kan jeg bare vokse og slappe av, og leve det gode liv. Ingen vits I å lage blomster for å sette frø…for jeg skal jo ikke dø”.
Så må man pine dem litt… gjødsle mindre… Dette gjelder bl.a. blåregn I forhold til klipping, og peoner I forhold til blomstring. Kanskje Magnolia også? Hun skal iallefall få mindre gjødsel I år… (jeg bruker rhododendron gjødsel)
magnoliaredigert 2
 
De loddne knuppene her er nok bare bladknupper… Det er jeg nesten sikker på, skulle jeg ta feil, så er det bare en super hyggelig overraskelse.
Men det er liv I den da iallefall.
 
Jeg beklager surret mitt, og takker Ninni for et oppmerksomt hode.
Jeg takker for alle deres besøk og hyggelig kommentarer. Herlig å våkne opp til en slik innboks etter å ha sovet ut etter nattevakten.
 
Ha en flott dag
 
Klem fra

5 kommentarer:

Vivi sa...

Den var virkelig flott! Herlig bidrag og jeg ønsker deg lykke til!

Ha en fin tirsdagskveld!

Frøken Solhat sa...

Uanset navn så er det en smuk, smuk kandidat.......elsker magnolia og hvor er det da bare et helt fantastisk billede du har af fuglene whauuuuuuuu ... ;0)

Knus Dorthe

Ellen sa...

Åååh den er bare nydelig! Jeg plantet ett ganske stort eksemplar i høst som jeg kjøpte på plantasjen til 70% avslag:) Måtte jo slå til da:) Min står også bare med små loddne knopper..Skal bli spennende og se:) Nydelig bidrag Linda:) Ønsker deg en herlig uke. Klem Ellen.

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Riktig snygging den också. :) Oh! Jag skulle bli sprudlande glad över en stickling av din urnklematis!!! Om jag mot förmodan skulle lyckas med frösådd så gör det ju inget om jag har flera.. ;)
Kramar till dig!

Helena sa...

Så fin den är!
O knopparna man vill ju bara fingra på dem :-)
KRAM från mig!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails