VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)onsdag 25. januar 2012

Litt nytt etter jul…

 
Hører det er flere som sliter med blogger om dagen, så jeg slår meg til ro, med at det kanskje retter seg...
 
bloggebilder 018
 
Når julepynten forsvinner ut, er det deilig å få noe nytt inn. Jeg synes disse lysestakene formet som bestikk var søte, og passet godt ved frokostbordet.
Så de måtte jeg ha… Og de passet fint sammen med min far fars gamle kakefomer synes jeg.
 
 
bloggebilder 016
 
I dag går startskuddet for min sådd. Chili, porselensblomst anemonopsis macrophylla, to slags kvan; en med røde blader og en med røde blomster mulig apiaceae gigas ‘angelica’ er de første ut.
Takk for de hyggelige kommentarene på mitt nye hagebord I går.
I dag håper jeg det blir tid til en runde hos dere, jeg blir stadig “tatt av tiden”. Slik er det vel når det alltid er tusen jern i ilden.
Jeg ønsker dere en flott dag
 
Klem fra

4 kommentarer:

Helene sa...

Herlige lysestaker! Hadde virkelig sansen for dem:o)

Ha en fin dag!
Heleneklem:o)

Helena sa...

Läckra ljusstakar har jag aldrig sett förut!
KRAM från mig!

stallnilsen sa...

Så flotte lysestakere og fine bilder, ha en fin onsdag, hilsen Lisbeth :)

Linda sa...

Tusen takk for deres kommentarer:) Ha en fin onsdagskveld:) Klem

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails