VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)mandag 2. januar 2012

Aller først...

bloggebilder 046

…Vil jeg starte med å ønske dere et masse godt nytt år.
Og samtidig vil jeg takke alle dere som har besøkt meg I året som har gått, og takke dere andre bloggere for all den inspirasjon dere også gir.
Året som har gått har vært et spennende år, på enkelte områder nesten for spennende. Og mye har krevd av min tid, slik at det I perioder har blitt noe mindre blogging. Jeg skal fortelle dere litt etterhvert.
Det er kanskje frekt av meg, men jeg vil starte året med å be dere om hjelp.
 
Datteren min er aspirant til eliteturnere ved nedre glomma turn her I distriktet. De trener og jobber hardt. 12 timer I uken trener hun og hennes turnkamerater, pluss samlinger og konkurranser I helgene. Hun stortrives med deg, og jeg bistår med deg jeg kan, og kjører taxi etter beste evne. De større jentene har turnet I mange år, og hatt gode resultater internasjonalt, og det er veldig bra. For Norge er jo ikke akkurat en turnnasjon. De jobber sinnsykt hardt og meget lite kommer gratis til disse jentene. Silje Dalby er ei av disse jentene og hun satser stort. Om du trykker på bildet a vhenne kommer du til en side hvor du med et enkelt tastetrykk kan trykke “Liker” og du gir Silje mulighet til å vinne.
 
silje dalby
 
Og det er supert om du ville hjelpe Tina også med å gjøre akkurat det samme. Trykk på bildet så kommer du til siden hvor du lett bare trykker på “Liker”
 
tina
 
Her er litt turnbilder fra jenta vår.
 
bloggebilder 035bloggebilder 011bloggebilder 007
bloggebilder 004bloggebilder 025bloggebilder 008
 
Jeg håper dere vil hjelpe og spre gjerne til venner og kjente også, for disse jentene fortjener virkelig denne støtten.
 
Jeg kommer tilbake med mer I morgen. Jeg takker for at du stakk innom og at du tok deg tiden til å trykke på “liker” knappen.
 
Klem fra

4 kommentarer:

Maria sa...

Da er det "likt", selv om jeg synes det er en underlig måte å fordele støtte til idrett på. Men nå er det sånn det er - for tiden.

Lykke til - til store og små turnere!

Linda sa...

Tuen takk på vegne av jentene maria, ja de finner på nye måter å få støtte på...men, men:) I dag har jeg fått summet meg etter en hektisk helg med nyttårsaften og full nattevaktshelg.... så nå er jeg klar for et nytt år:) Godt nytt år til deg maria:) Klem

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Hei Linda og godt nyttår!
Fikk ikke lest blogginnlegget ditt i BoligDrøm før nå i romjulen. Bra skrevet! Likte idéen med bjelle på katten :) Smart!

Min kone har nå montert bjelle på kjøkkenskapet så hun skal høre ureglementert sjokoladesnoking i hverdagen...

Julen er definitivt over ;(

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

så klart vi 'gillar'!!! Sååå duktig, önskar all lycka till!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails