VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)mandag 4. april 2011

Sesongåpningpå Dyhre gartneri.

Jeg måtte selvfølgelig ta en tur.


bloggebilder 038bloggebilder 040bloggebilder 041


Herlig å vandre rundt I de ulike miljøene som er skapt her, blandt alle planter som er på gang.


bloggebilder 042bloggebilder 045bloggebilder 043


I dag har jeg tatt av bobleplasten på drivhuset, flyttet ut vannliljene I baljen sin (så ikke de blir altfor bortskjemte med varmen), og priklet tomatplantene. Jeg la nemlig to og tre frø I hver potte, og ALLE har spirt. Men noen spiredød blir det ikke her I huset. Alle små spirer får sin egen nye potte, men god plantejord. Så nå har jeg maaaange… Men jeg skal nok bli kvitt dem jeg ikke trenger.

Jeg skal la spirene (som snart er småplanter) stå I de pottene de har nå ,en ukes tid til og så planter jeg de om I litt større potter. For da tenker jeg røttene er synlige under potten, og de trenger å pottes om. Det skal bli litt spennende å se om det blir forskjell på de som fortsatt nå står I såjord og de som nå har fått ny god plantejord.


Det blir så som så med innlegg, for min data kjenner fortsatt ikke igjen enheten, som den har kjent igjen hundre ganger før… Hukommelsestap? Men I går fikk jeg lagt inn bildene fra Dyhre, så de viser jeg her. Men jeg har mer jeg vil vise… sukk


bloggebilder 060Blomsterløk I eggekartong, ja, hvorfor ikke?


Takk for at du besøkte meg. Det setter jeg veldig pris på.


Klem fra

15 kommentarer:

Furulunden sa...

Løk i eggekartong er uovertruffen:) Hvor er dette vakre gartneriet da?

Linda sa...

Gartneriet ligger i moss. Vel verdt en kjøretur. Se mer her
http://lindashagedrommer.blogspot.com/2010/05/nye-innkjp.html
Og det blir bedre og bedre for hver uke:) Utvalget er det heller ingenting å si på:)

Bille sa...

Gartneri med fin atmosfære, det der. Og så god idé med løk i eggekartong! Den adopterer jeg her og nu :-)

Lin sa...

Dette gartneriet må jeg da prøve. Ikke så langt fra meg til Moss!
Jeg elsker de røde stolene! Jeg har tilbragt mang en time i de stolene på Jamies Italian. :)

Mette - Villa Landly sa...

Hej Linda

Hvor er der gang i alle spirerne. Her i huset har de manglet tilskudslys, så de er blevet lidt lange - de må vist flytte ud i drivhuset for at få lidt sollys.

Ha' en dejlig dag.

Knus
Mette

Bente sa...

Så herlig med gartneri-besøk! Tror jeg snart må ta en tur på vårt lokale gartneri og kose meg litt.

Ønsker deg en fin dag!
Klem fra Bente

Helena sa...

Åh vilkety härligt ställe!Såna där stolar i metall skulle jag gärna ha :-)
KRAM från mig!

Frøken Solhat sa...

Åh hvor herlige billeder Linda - det er godt når sæsonen endelig er over os igen, både med jord under negle og købelyst i de små perler af gartnerier og butikker rundt om.

De mange små planter skal nok få et hjem er jeg sikker på - der er ikke noget bedre ende at kunne bringe en gave med fra drivhuset når man skal på besøg hos famile, venner og bekendte :0)

Knus Dorthe

hageglad sa...

Hei Linda! Dette gartneriet er noe av det koseligste jeg har vært på.Masse lekkert og en herlig atmosfære.Planlegger en tur igjen i år og siden det er et stykke å reise blir det å kombinere det med en tur innom Krukkegården i Ås. Ha en fin uke! Hege

Mia sa...

Ja där var det många frestelser ser jag. Tomatplantor har jag många av också, men behöver bara två.. Inte kan man slänga alla dom, så dom står och växer. Om jag ändå haft ett växthus så..
Hoppas dina dataproblemer ger sig snart :)

Helen sa...

Hyggelig at du ønsker deg boken min. Ja, jeg har den med på hagemessen.

liven sa...

Ser ut som et kjempefine hagesenter dere har der!!

ha en fin dag Linda :o)

Silje sa...

Hei snuppa

Altfor lenge siden sist nå! Ser at du koser deg med dine hage/plantesysler da, for jeg følger jo med her inne vet du:) Flinka!

Ønsker dere en riktig god helg, store&små.

Go´klem

Lisbeth sa...

Det ser ud som om der er en dejlig stemning i gartneriet, det er så skønt at gå rundt og ose:0) Hvor er du flittig med såning og prikling, jeg har faktisk ikke sået så meget, men nu skal jeg have gang i det!

mar-eg2 sa...

Heisann , dette var virkelig spennende det du driver med , du er ei kreativ dame ....Kommer igjen .

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails