VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)søndag 24. april 2011

Min Susan


Kommer min ‘Susan’ til å blomstre slik?
 
bloggebilder 071
 
Det er kanskje litt mye forlangt, men jeg håper I det minste på et par tre blomster. Min ‘Susan’ ble kjøpt inn I fjor, helt på impuls. Den stod full av blomster I butikken og min motstandskraft var som blåst bort. Jeg måtte bære den inn og ut av drivhuset i evigheter… Og om den nå har overlevd var det selvfølgelig verdt det. Men jeg lærte av det, så I år er ingen slike impulskjøp gjort. Jeg holdt jo på slik med et syrintre I fjor også…
 
I vinter  har  ‘Susan’ stått I potten sin, da plassen jeg vil ha den ikke har vært ledig før I år. Den har vært bunnfrosset, og ikke stått lunt. Så jeg må innrømme at jeg var sikker på at den var død.
Men på min tur til Vestby planteskole hvor de hadde mange magnolia ‘Susan’ ble jeg kjempeglad. For de så akkurat ut som min. Ingen svulmende knupper, og egentlig rett så triste. Så da er det kanskje håp likevel da?
I dag skal jeg rense litt der den skal bo slik at den kommer I jorden om ikke så lenge. Og så håper jeg videre… for trua må man jo ha.
 
Det har vært herlige dager nå, og det har blitt veldig grønt de siste dagene.
Frøsaådden har det også skjedd mye med her, blandt annet er mye blitt flyttet ut I drivhuset. Og litt nytt er sådd…
Jeg skal vise dere litt senere.
Ha en god påskemorgen
Klem fra
Linda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer:

Stian N. sa...

Det kommer til å bli så fint i hjertebeddet atte:)

...og trua på at "Susan" skal blomstre må vi jo ha. Gleder meg til å følge hagen videre, morsomt!

God klem, Marit:)

Nette sa...

Kære Linda, Det med impulskøb kender jeg alt for godt! Håber vi får billeder af lyserøde blomster snart :-)

Frk.Dings sa...

Får håpe Susan har overlevd vinteren! Utrolig flott plante! :)
Jeg krysser fingrene! :)

Linkehagen sa...

Jeg kjøpte også en Susan i fjor!
De på bogrønt sa det kunne ta tre år før jeg fikk blomst på den.
Men fikk to litt utpå sommeren. :)
De må få etablert seg litt.
Min står også i potte, riktignok en stor en, men de sa det skulle gå helt fint.. ;)
Så nå kan vi fortsette i den troen!!
Lykke til!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails