VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)lørdag 23. april 2011

I MagnoliahimmelenUte på tilsyn på nattevakt. Jeg var spent på om Magnoliaen blomstret. Jeg trodde egentlig ikke det, men gjett om den gjorde. Helt hvit var den.
 
bloggebilder 001
 
Fylt av herlige blomster, og dufter godt.
 
bloggebilder 004bloggebilder 006bloggebilder 011
bloggebilder 014bloggebilder 013bloggebilder 012
 
Og på min vei kom så jeg to store trær til. Og alle står ulikt plassert, men blomstrer like godt. Så da tør jeg håpe på at mitt vil kvittere godt stell med flott blomstring I årene som kommer.
 
bloggebilder 008
 
I dag skal jeg kose meg I hagen, bare sove litt først.
 
Jeg takker så mye for deres besøk og hilsner, det gleder masse.
Også håper jeg å få en tur rundt til dere også. Jeg er innom dere alle sammen, men jeg er ikke like flink til å legge igjen noen ord, men jeg skal skjerpe meg. For jeg vet jo selv hvor mye det betyr for bloggingen.
Nå må jeg sove litt, før jeg skal på bo grønt og hente hjem frøken Prunus. Hvordan jeg skal få den inn I bilen aner jeg ikke… Kanskje jeg må gå med den på ryggen hjem…?
 
Påskeklem fra

3 kommentarer:

liven sa...

Nydelig!!
Ha en fortsatt fin påske :o)

Lisbeth sa...

Den skønne Magnolia, hvor er det dejligt at den blomstrer nu - glemt er den lange hårde vinter:0)) Jo din skal nok også blomstre med tiden. Det lyder som en meget stor frøken Prunus du skal have hjembragt, jeg er spændt på at se den.
Forsat god påske.

Mariann sa...

Vidunderlig vakkert!

Ønsker deg en fortsatt fin påske.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails