VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)mandag 28. mars 2011

Ikke bare frø som spirer…


Mine små spirer takker så hjertelig for oppmerksomheten dere gir dem. Det gleder dem stort.
Og de vokser og vokser
 
Men nå er tid for spiring av små og store planer også
 
bloggebilder 003bloggebilder 007bloggebilder 011
 
Nå ligger det kun litt snø I skyggekrokene I hagen. Og jeg surrer rundt og planlegger.
Jeg fikk en god ide I dag, men hjelpe meg om jeg får det til…
 
bloggebilder 006
 
Treet på bildet her (bak fuglekassene, på hitsiden av gjerdet) ønsker jeg å fjerne, og erstatte med min rosa magnolia ‘Susan’
Men da må alle røtter fra treet også fjernes, og det blir ikke lett, for de går nok dypt, også under de grunnkursblokkene som ligger under gjerdet…
Planen er presentert for min kjære samboer, så får vi se… Men med litt innsats skal det vel gå…
Må bare vente til tælen har gått, så er det bare å gyve løs.
Jeg tror det kan være fint med min magnolia der. Den har stått I potten sin I vinter. Den trives nok ikke, men den lever I allefall. Nå har jeg hørt at det er de hvitemagnolia- sortene som er enklest å få til her hos meg, men jeg vil likevel prøve.
 
Som dere ser er drivhuset fortsatt pakket med bobleplast, ikke akkurat pent men det er nyttig. For frosten er fortsatt her om nettene, og ikke er vi plaget med så veldig mange varmegrader på dagen heller… Selv om det baker der inne når solen står på, så er det stort sett bare da også… Så plasten blir nok værende en stund til.
 
Helt til venstre I bildet står det en magnolia ‘red lucky’. Jeg kan skimte at det er liv I den, men langt I fra noen svulmende knopper, så det spørs vel om den blomstrer I år…
 
Men man håper hver vår, Ikke sant?
Klem fra

6 kommentarer:

Inger Marie sa...

Magnolia....om den er hvit eller rosa...fantastiske trær!
Jeg har bare en hvit,men ønsker flere sorter.
Lykke til med prosjektene...:)

Helena sa...

Ja Magnolia blir nog bra där!Skyddat läge blir det ju det kan behövas.Här är oxå kallt på natten fiberduk är ett måste över violerna!
KRAM från mig!

Frøken Solhat sa...

Jeg er vild med magnolia så jeg krydser fingre for at dit projekt lykkes Linda. Bobleplast er måske ikke kønt men en "livsnødvendighed" i nogle tilfælde......det skal være skidt før det bliver godt.....og godt og varmt bliver det snart - håber jeg :0)

Knus Dorthe

Mia sa...

Planer är bra, så kul att gå igång efter vintern. Fjerne ett träd tar sin tid, vilket jobb men rötterna. Men då går april fort hos dig. Magnolia kan jag inte ha men tycker dom är fantastiskt vackra.

Mette - Villa Landly sa...

Hvor er det skønt - den første solstråle og alle planerne vokser frem, det magiske ved forår, kan man vist godt sige. Held og lykke med alle projekterne.

Knus
Mette

Elisabeth sa...

Så vakre bilder av både drivhus og spirer, herlige vårfølelser!!
Og tusen takk for koselig hilsen på bloggen min. Ang coca cola duftene pelargonium så vet jeg godt hvem det er. Den heter Toronto, og jeg har den bl.a. Det blir sikkert en mulighet for en stikling hos meg iløpet av våren, hvis ikke er den sikkert å få tak i på vår forenings stand på Hagemessa 7-10 april, på Lillestrøm. Bare husk navnet, Toronto, da vet alle hvem du mener :)
Det er SÅ mange gode duftere blandt pelargonene, alt fra rose, peppermint, tutti frutti, eple, sitron, ja det er nesten ikke grenser :) OG mange av disse kan også brukes i maten ;)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails