VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)søndag 20. mars 2011

Så herligJeg kommer hjem etter nattevakt.
En rolig natt hvor mesteparten av natten gikk til å bake. Blandt annet aldeles nydelig sjokoladekake, men fyll som smaker som sjokoladekaramell, namm!!! For alle andre enn meg siden jeg ikke tåler det…, men jeg får an annen gang…
Jeg setter meg ned på bloggen, og gleder meg til å hilse på dere. Jeg oppdager at hjemme I min hageverden har dere vært og lagt igjen tips og hilsner. Jeg var litt frustret I går, men super glad ble jeg I dag. Dere er helt supre.
Nå skal jeg ut og lese bruksanvisningen nøye, en gang (kanskje to-tre…) til…
Og kanskje spørre New Dawn om litt… Bloggeland er flott ikke sant?
 
Jeg har jo så mange frø, så om jeg flytter noen spirer ut der (om de bare spirer da) og gjør et forsøk, så kan jeg vel tåle at det evt mislyktes…
Som min kjære nabo engang (da jeg nylig hadde oppdaget denne altoppslukende interessen for hagearbeid) sa;
 
Det verste er å ikke gjøre noenting! Så hvorfor styrer jeg så fælt selv da???
 
Så det gjelder vel kanskje bare å prøve, så lærer man av det også.
Det er jo ikke verre enn at om det skulle mislyktes, ja så får jeg vel kjøpe planter på gartneriet da, så har jeg kanskje lært noe som jeg kan ha nytte av ved neste forsøk. For gi opp, det gjør jeg jo ikke.
Og til dere som prøver for første gang med tomater og agurker; De finnes I butikkene også, både meny, kiwi mfl har dette i sitt utvalg.
Så ro ned, kos dere, og ha det gøy
 
Helt ærlig, jeg har jobbet litt med den tanken, og gjør det fortsatt… men det hjelper…
 
Ok, mens jeg leser bruksanvisning, samboer lager frokost, ungene ser barne tv,  bader fire sorter frø I vann på benken
 
bloggebilder 003bloggebilder 006
bloggebilder 007bloggebilder 004

Sola skinner, det ser ut til å bli en nydelig dag. Det blir veeeldig varmt I drivhuset…
Jeg gleder meg til mer såing når jeg våkner senere I dag, og da håper jeg solen fortsatt skinner.
 
Ha en super dag.
 
Klem fra
 

5 kommentarer:

New Dawn sa...

Sånn skal det lyde vet du. Ofte lager en seg problemer der de ikke finnes. Er det noe du lurer på så ikke nøl med å spør :-)

ElseT sa...

Heilt einig, eg tenkjer at eit misslukka forsøk har ikkje kosta meg meir enn frøet, jorda kan eg bruke oppatt. Når vi lykkast, så er det ikkje mykje som kan målast i gleda av spirande frø. Det må vel kunne kome i kategorien - enkle glder. God søndag.

Mette - Villa Landly sa...

Det skal nok gå helt fint - ingen problemer. Jeg satte selv hvid klokkeranke for 14 dage siden - de skyder lystigt i vejret, de er allerede store. Held og lykke med alle frøene.

Mette

Mia sa...

Hoppas du har sovit gott och att vädret håller i sig. Kronärtskocka, vad spännande :)

Helena sa...

Äh det är bara att så igen eller köpa plantor sen som du skriver!
Tänk vad roligt du har under tiden :-)
Hälsningar Helena!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails