VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)lørdag 26. mars 2011

Aarrrgh!!!

Noe er galt… Jeg får ikke overført bilder inn på pc, og får dermed heller ikke vist dere mine nye vakre små spirer…
Pc’en kjenner plutselig ikke igjen enheten… Som den har kjent igjen hundre ganger før… Så nå er dataen og jeg uvenner…
 
Men jeg kan jo fortelle at det stadig skjer ting I såkassene. Jeg er nede og titter nesten hver time, og det skjer endringer nesten hver gang… Iallefall et par ganger om dagen. Nye spirer titter frem stadig vekk.
Til min STORE glede, for jeg begynte å bli nervøs nå…
 
Brudeslørspirene har flyttet ut I drivhuset. Jeg håper de vil trives der, til tross for svært svingende temperaturer. Jeg kommer nok til å flytte ut de andre spirene også etterhvert. Foreløpig har jeg oversikt over frøsådden og det har ikke blitt det kaoset jeg forventet… ikke enda iallefall. Flere frø skal såes I disse dager, nemlig forskjellige sommerasters. Når jeg var I danmark I sommer så jeg flere bedd med sommerasters I alle vakre farger, og jeg var solgt. Så I år er flere pakker med frø kjøpt. Disse skal såes I mars april (hos meg betyr det april), det gir meg litt tid til å la den sådden jeg allerede har sådd få spire, og så få den flyttet ut I drivhuset, før jeg sår neste runde. Litt sånn samlebånd-effekt.
 
Jeg skulle så gjerne vært på messen I stockholm, men det ble ikke noe av den lottomillionen forrige lørdag… så nå er sparekonto opprettet så neste års tur er sikret. Imens nyter jeg innlegg fra de som er så heldige å få være der.
 
Beklager fraværet av bilder… Jeg skal krangle videre med herr pc I morgen.
 
Jeg ønsker dere en flott kveld og helg.
 
Ps: Her er det endelig blitt vår, snøen I hagen er så og si borte. HURRA!!! Og tulipanene titter forsiktig frem HURRA!!!
 
Klem fra

6 kommentarer:

Mia sa...

Så härligt! Är du snöfri, jag är så otålmodig och försöker intala mig att det oansett inte finns mycket att se på före maj.. Så kul att det spirar, man blir helt hänryckt över minsta livstecken, och helförbannad på datorer som strular!!
Lycka till :)

Fies notiser sa...

Hagemessen i Stockholm fristet meg også, men akk, neste år :-) Trøsten må være heklede blomstermagneter... Sommertid!

Frøken Solhat sa...

....en lottomillion ville ellers ikke være dårligt - krydser fingre næste gang :0)

Skønt at sneen er væk hos dig også - nu skal vi så bare have lidt mere varme og lidt mindre vind.......men i Danmark blæser det jo altid.

Det er med Pc som med bilen.....de SKAL bare virke!!!

Knus Dorthe

Chrissie sa...

Har hatt problemer selv innimellom med att pc'en ikke kjenner igjen enheten. Så da tar jeg den bare ut og prøver igjen til den plutselig finner ut av det og bildene kommer på plass :)
Jeg har nok vært litt for utålmodig i år, vet snart ikke helt hvor jeg skal gjøre av plantene mine. Og ute i dag snør det igjen...

New Dawn sa...

Håper du får orden på kameraet så jeg får se bilder av spirene dine etter hvert som de popper opp:-)
Det er nesten ingenting som får meg så rasende som når jeg trøbbel meg PC eller bil. Sikker fordi jeg ikke forstår pipen av hvordan de virker.
Ønsker deg en god søndag.

Cathrine sa...

Herlig at det spirer:) Gleder meg til å se bilder! Jeg vant heller ikke noe lotto-million, dessverre;) Tusen takk for avar ang. klematis. Jeg sendte de en mail og fikk samme svar som fra deg:)Vet du om noen forhandlere i Norge som har et godt utvalg i klematis og som sender? Har ikke funnet noen ennå med sorter utover de helt tradisjonelle. Synd det skal være så dyrt å sende til Norge, altså! Ha en fin søndag:) Cathrine

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails