VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 9. juli 2010

Litt fremgang, Fra dette…

 
Til dette:
 
Grillstue 003
 
 
Alt stæsjet er tatt inn for kvelden, så så veldig bloggevennlig ble ikke dette bildet, men… Det skal blir sååå deilig å slippe og bære ut og inn X antall puter og stæsj på kvelden når hagestuen er ferdig.
Det tok ikke lang tid etter at grusen var lagt, før møbler og stæsj var på plass. I god Linda-ånd så pleier det å være sånn. Når vi snekret veranda, var pottene på plass så fort de tre innerste bordene var snekret fast…
 
Men enda er det myyye jobb igjen, det første er at plattingen skal støpes og gulvet skal legges. Jeg øsnker meg sommervann ut i hagestuen og strøm… så det må på plass også.
 
I morgen drar vi på helgetur i campingvogn på Daftø camping. Vi gleder oss veldig, i sekken er et par gode bøker om klematis (nærmere omtale kommer), og noen om hagestuer (bl.a.“drømmen om et oranger”i skrevet av Paula og Stefan Søder). Det kan jo endelig bli litt tid til å prate og planlegge litt hagestue:)  Også har jeg planer om å lese boken “Huset og Haven i Hune” av Birthe Lauritzen. For jeg håper å komme meg en dag til den haven når jeg reiser til Danmark om en uke:)
 
frida sover 
 
Ikke så godt bilde, men katten sover som et stein, og det skal jeg snart gjøre også:)
                                                                                   Ønsker alle leser en god helg. Klem fra

7 kommentarer:

Blomsterguri sa...

Kunne hatt bruk for gravemaskinen da jeg skulle opp med noen røtter i dag :-) Du har allerede fått en god forandring - det er fint allerede jo!!!! Skal si at jeg følger med deg og, men enn så lenge - ha en god tur til Danmark og kos deg/dere kjempemye!

Bente sa...

Wow! Det var en utrolig forandring!

Blir spennende å se fortsettelsen!

God campingtur!

Klem fra Bente

Ninni sa...

I all verden, vips hadde dere en ny uteplass! Det er ikke langt fra tenke til handling hos, tror jeg :) Er det der den nye hagestuen kommer? Jeg må lese meg opp nedover så finner jeg nok svar :)

Linda sa...

Blomsterguri: Ja gravemaskin er kjekt. Det var veldig skummelt når han kom, men det var nesten imponerende å se hvordan han styrte grabben pent.

Bente: Takk takk, pakker for livet nå:)Blir godt med litt tid til å prate og tenke sammen:)

Ninni: Å joda veien har vært laaang... Her har vi tenkt og grublet lenge, he, he:) Men når en graver kommer, ja da skjer det ting, he, he:) Her kommer det forhåpentligvis en hagestue:) Gleeeeder meg:)

Da blir det et par dager i sverige:) Pc er med denne gangen så det er mulig jeg gir lyd fra meg:)

Ninni sa...

God tur til Sverige! Kooos deg :)

Lisbeth sa...

Vupti!! Jeg er målløs, hvor kunne jeg godt bruge en gravemaskine i min forhave som har været aflæggerplads for byggeaffald i en del år og som jeg håber at anlægge i løbet af de næste år:) Glæd dig til Huset og haven i Hune, den er rigtig god - og viser smukt hvordan arkitektur og haveanlæg kan gå op i en højere enhed.
Rigtig god ferie:)

Flugo sa...

Det er jo allerede blitt kjempefint :-)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails