VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 20. juli 2010

Det er dejligt å være norsk i danmark:)

Som vi koser oss her i Danmark. Bondegårdsferie er absolutt å anbefale. i bor 7 minutter fra Legoland. Vi leier leilgihet på et Stutteri, med veldig hyggelige verter.
Datteren vår har lært å ri, og storkoser seg. Hun ønsker kun å være på gården sammen med dyrene. Alle har det rett og slett helt topp, og ikke minst jeg. For det er ingen fare for at hageinteressen ikke får pleie:) På søndag var jeg med vertinnen her på et gartneri i Nørby. Et stort og flott gartneri. Og det var så gøy å se, både prisene(for det er myyyye billigere enn hjemme), og utvalget. Jeg kjøpte litt, og fant en kanelbusk som venninnen min har ønsket seg:)
 
Hagen her på gården er enorm, bare se bildene.
 
Danmark sommeren 2010 003
Danmark sommeren 2010 014 Danmark sommeren 2010 013 
I dammen her har de over 100 kreps, imponerened synes jeg. Og apropos mine snegleinnlegg den siste tiden, så har hun her satt ut en del Vinbjergsnegler, som er en delikatesse. Eller så er det myyye mer mordesnegler her, så nemaslug er innkjøpt. Og det var halve prisen av hjemme… som i grunn nesten alt annet også.
 
Danmark sommeren 2010 001
Så jeg får absolutt inspirasjon i massevis:)
 
Danmark sommeren 2010 016 Danmark sommeren 2010 015 Danmark sommeren 2010 018
Danmark sommeren 2010 011 Danmark sommeren 2010 029 Danmark sommeren 2010 030
 
Sort sommerfuglbusk ble innkjøpt og plantet på søndag. Den kunne jeg tenkt meg også…
Tre katter koser seg på gården. Og frøstendene til vaniljestenger er flotte å se på.
 
Danmark sommeren 2010 032 Danmark sommeren 2010 034 Danmark sommeren 2010 040
Danmark sommeren 2010 008 Danmark sommeren 2010 036 Danmark sommeren 2010 045
 
Løkblomsten i midten ned er flott. Jeg skal la noen av mine løk stå slik at de går i blomst til neste år.
 
Danmark sommeren 2010 031
 
Disse valmuekapslene skal inneholde frø til den helt røde sorten av staudevalmuen. Jeg var så heldig å få tre stk, så de skal jeg så når jeg kommer hjem.
 
Jeg har myyye mer å fortelle:) I dag skal vi på tur i 5 besøkshager i område. Jeg er medlem av Det danske hageselskap”, og får tilsendt det gode bladet ‘Haven’ hver mnd, samt i år har det fulgt med oversikten ‘Det sker’ sammen med bladet. Og det vil jeg si, i danmark skjer det myyye innen hagefeltet.
                                                                                                              Klem fra

3 kommentarer:

Bente sa...

Høres ut som er herlig ferie!
Og for nye fantastiske bilder! Nydelig hage!
Kos dere videre i Danmark.

Flugo sa...

O, lykke! :-)

Danmark er et herlig ferieland!

Ninni sa...

Som du og dere koser dere :) Og så flott sted dere bor, nydelige bilder! Det lønner seg å hamstre når man er i Danmark, ja. Jeg husker fra mine barndomsferier at bilen var full av hermetikkbokser erter og hakkebøf! Brett på brett. Jeg ønsket meg alltid en liten vindmølle, noe jeg aldri fikk. I slutten av juni neste år setter jeg også nesen mot Jylland, gjett om jeg gleder meg!
Er veldig spent på innlegg fra besøkshavene du har vært i :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails