VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)lørdag 25. september 2010

Tja... Hvorfor ikke....

Nei bildet er ikke opp ned…
Jeg er ikke god på inneplanter…
Men som jeg sa i forrige innlegg så er jeg litt interessert i interiør også…
(til samboers fortvilelse tror jeg…)

Jeg kom over disse bildene her hos designdelikatessen

Hva synes dere? Hva med en hengende krydder hage på kjøkkenet?

Sky-planter-x-small3_w500_wmkrydder

 
Slik at du bare klippper de rett i bollen…

Sky-planter-x-small2_w500_wmrosmarin

Eller en hengende hage i stuen???

Sky-planter-2_w500_wm3

Tja… Hvorfor ikke?
Hva synes dere?

Ha en goood inspirerende lørdag
Klem fra

4 kommentarer:

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Hej Linda!

Jag såg detta i vintras, och tyckte det var lite konstigt. Jag blir lite orolig över saker som verkar vilja falla ner över mig:-)

Ha det fint! kram H.

Bente sa...

He he. Det var i alle fall annerledes.

Nydelige te-lysestaker i forrige innlegg, og kjempefin spisestue!

God helg!

Klem fra Bente

Mia sa...

Upp och nervända världen. Har legat och sett trädgårdsfredag, han John odlade tomater och paprika på huvudet. Undrar om inte det här är en modefluga som kommer mer och mer nu, du ska se att många kommer ha det till nästa år. Säkert hos mig också, jag tycker det ser helfestligt ut. Kryudder från en krok i taket på köket, varför inte? Undrar om jag klarar övertala min man.. dessutom kan det ju inte vara någon fara för att dom ruttnar, stående med våte fötter..

Linda sa...

Hei hei. SÅ hyggelig med besøk og kommentarer.

Hillevissan: Har i grunn tenkt det samme, interassnt med vanning. Men synes det var litt morsomt og måtte smile litt når jeg så det.

Bente: Så flere artikler som lignet slike tanker i danmark, moro at noe tenker litt nytt også:) Lysestakene er jeg kjempeglade i:)

Mia: Ja det kunne vært artig å prøve. Men tror jeg ville prøvd ute på veranda eller utekjøkken eller noe i første omgang:) Åhhh tredgårdsfredag er bare så koselig, jeg smiler fra øre til øre når jeg ser det:)

Ha en god helg til dere alle sammen:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails