VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)søndag 26. september 2010

Smelt, smelt

Minstemann kom hjem fra skolen og leverte denne lappen ved middagsbordet...
Jeg bare smeltet helt...
Og hvem hadde ikke gjort det?
Klem fra

9 kommentarer:

Fossestua sa...

Smelt smelt her også :)
Den må du henge i glass og ramme!
Klem fra Lise

Linda sa...

Lise: Takk for at du legger igjen noen ord:) Gjett om den skal i glass og ramme:)) Ha en super dag:) Klem

Frøken Solhat sa...

Jeg bliver rørt med dig Linda....der er ikke noget bedre end de små søde lapper som ungerne laver i de første skoleår....de varmer hele livet :0)

Dorthe

huset i husvik sa...

Så hyggelig:-) Har også en sønn som heter Mats. Sånt varmer et mammahjerte:-)

helle i huset i husvik

Bente sa...

Så koselig å få en sånn beskjed!

Klem fra Bente

Glassveranda sa...

:)) Har noen tilsvarende hjertesmelte-lapper som jeg har fått av mine egne småtroll! :0) Jeg har dem gjemt inni Filofaxn min, slik at jeg kan se på dem med jevne mellomrom ;) Skal ta vare på dem til jeg blir minst hundre år gammel! :D Men kanskje jeg heller burde ramme dem inn og henge dem på soveromsveggen eller noe... koseligere veggpynt enn det man får fra ungene finnes ikke! :))

Ha en fin uke! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

line sa...

Det er i slike sunder man glemmer alt av trass og andre "uromomenter" - SÅ godt å være mamma!

Lisbeth sa...

Nååååeee hvor sødt - jeg forstår dig til fulde. Mine drenge er 23 og 18 og skriver ikke kys eller tegner hjerter, men de kan godt give mig et sødt kort stadigvæk og det er dejligt:o)

Blomsterguri sa...

Den var helt til å smelte av, så ååååhhh så skjønn! Jeg må vel kikke litt på gjemmestedet å mimre litt - mine er blitt altfor store til slik :-)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails