VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







torsdag 9. juli 2015


En vellyket kombo


Stormarikåpe og Geranium `Rosemoor`


Jeg er veldig glad i gode  kombinasjoner. Jeg liker harmoni og ton-i-ton, men innimellom kan også komplementærfarger falle meg for hjertet.
Denne gangen gjorde det absolutt det.


Stormarikåpe har jeg, men Geranium `Rosemoor`hadde jeg ikke, men jeg har den nå.... Da er det bare å glede seg til morgendagen.


Klem fra

1 kommentar:

Frk. Anemone sa...

Det ser super godt og meget smukt ud :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails