VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







tirsdag 3. april 2012

supersøt ide

Jeg kom over dette på facebook, og bare måtte dele med dere,
Opphavet til selve bildet er ukjent, men hvor jeg har funnet bildet finner dere link til i teksten under.
Denne ideen skal jeg bruke I sommer
 
blomster i veske
 
Er du på facebook anbefaler jeg at du liker siden til Tips og inspirasjon til hjemmet. Her finner du masse ideer til hus og hage.
Også har jeg mitt lille firma facebookside, lik gjerne den også… Jeg ser nå at siden min har fått den nye tidslinjen, og at jeg må få inn bilder… Jeg liker IKKE den nye tidslinjen. Ikke minst fordi jeg ikke har tid til å sette meg inn i nye ting  og da spesielt datating hele tiden…
Men det er spennende tider for mitt lille firma fremover nå… Det skjer spennende og skumle ting…
Jeg skal blandt annet hente varer neste helg… og da sender jeg ut til dere som allerede har bestilt de vakre regnmålerne.
 
Ungene har påskefri, èn pc på deling…. Krise… men sniker meg innpå sånn innimellom… Kanskje jeg må gjøre som på jobben, sette opp liste???
Nesten så jeg ser frem til skolen starter og få pc’en for meg selv, he, he.
Nei da, vi skal kose oss masse de dagene som kommer. Og SÅ mye sitter vi faktisk ikke på pc’en, det skjer jo ting I hagen…
Jeg håper dere koser dere I påskedagene dere også.
Foreløpig er det ingen kyllinger her…. Stresser ikke, de kommer nok
 
Klem fra
 

4 kommentarer:

liven sa...

Så fint!!
Ønsker deg en god påske...så må jeg inn å kikke på facebooksiden din jeg nå :)

Vivishagerom sa...

Den var utrolig flott! Kjekt med gode tips om hva man kan pynte hagen med!

Det med PC har vi løst her i huset og alle har hver sin. Men stadig er det noen som må låne mamma sin, for PC ligger jo igjen nede på rommet :))

Ønsker deg en fin dag!

Linda sa...

Facebooksiden min er ikke helt i hundre enda... det er dette med tiden... altfor lite av den:) Og lysten drar meg ut i hagen...
God påske til dere alle og takk for at deres hilsner:)

salige lavendel sa...

Kan ikke fordra den nye tidslinja jeg heller...av akkurat samme grunn somn deg. Men jeg får se på det litt og litt så får man det vel til å bli bra til slutt. Takk for tipset om fb sider, jeg skal inn og sjekke det ut. Ideen på bildet var supersjarmerende =) Takk for titten på den koselige bloggen din, nyt fridagene!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails