For noen dager siden fortalte jeg om jordbær som smaker ananas…
Så var det en av dere bloggerne der ute som nevnte en rabarbra som smaker jordbær…
Det høres jo helt nydelig ut.
Jeg er ofte rundt og besøker bloggene deres, men jeg er desverre ikke alltid så flink til å legge igjen noen ord.
Det er min dårlige samvittighet, men jeg blir såå ofte tatt av tiden. Ikke minst blir min pc tatt ev noen av de andre I familien…
Derfor blir turene inn hit, ganske hyppige, men korte…
Heller ikke innlegget om rabarbra med jordbærsmåk fikk en kommentar av meg…
Men denne sorten hadde det jo vært artig å finne.
Om du som skrev innlegget, (jeg husker hvem av dere det var…) leser dette, vet du sortsnavnet?
Eller kan noen andre hjelpe?
TIPS:
Du kan fremskynde rabarbrainnhøstingen med 2-3 uker ved å drive dem frem under et lystett spann.
Når planten har det mørkt, vil stilkene strekke seg laaange etter sin leten etter lys, men mangelen på lys vil gjøre de tynnere.
Slik får du lange tynne stilker.
Jeg ønsker deg en masse god dag.
Jeg setter stor pris på ditt besøk. Det er dere besøkende som gjør det gøy å blogge.
Klem fra
2 kommentarer:
Hej Linda
Jeg tror ikke, jeg er meget bedre, hvad angår at lægge kommentarer. Læser også mange blogge, men får ikke altid tid til at kommentere ;-)
På dansk kalder man de små fine jordbærrabarber. Der er mange forkellige se f.ek.s her http://staudefeen.blogspot.com/2012/03/sprde-rabarber-jordbr-og.html
eller her
http://kridtvejsplanter.dk/sites/catalog/rheum-rhaponticum-elmsfeuer-jordbaerrabarber-p-3085.html
Nei den tiden er ikke alltid lett... men jeg vet jo selv hvor hyggelig det er å få kommentarer... det er jo det som driver og motiverer:) Og så er det jo artig også med en dialog rundt innleggene:) Jeg skal prøve å skjerpe meg...igjen:)
Jeg takker for dine tips, de er til stor hjelp i etterforskningen:)
Klem
Legg inn en kommentar