VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 10. april 2012

Herlig hjemmepåske

 
Og jeg må jammen si at det lønner seg mer at samboer har flere dager fri fra jobben, enn at jeg har det.
Iallfall når det kommer til de større prosjektene.
 
IMG_4120
 
For det er uten tvil de jobbene han gjør som synes best. Iallfall før blomstringen setter ordentlig igang.
Han surret rundt i hagen med et målebånd, jeg spurte forsiktig, litt nervøs hva han hadde planer om…(Man vet jo aldri om man er helt enig i det som skal skje…)
Men han ville starte på uteplassen, og satte i gang. Den ble ikke der jeg hadde tenkt meg, men der hvor samboer ville ha den fra frøste stund. 1-0 til han I denne omgang.
 
Jeg ville egentlig ha den mot gjerdet… der du ser bordet står…
 
IMG_4119
 
Men nå kan jeg jo heller plante en hekk av vakre velduftende syriner langs gjerdet, og lage meg en liten lounge med solstoler på den plassen…
Så jeg tror ikke det blir så galt allikevel.
 
I tillegg til dette har han laget arbeidsbenk, og i dag holdt han på i garasjen, og jammen hadde han snekret et skap også.
 
Et rungende ja til hjemmepåske og flere fridager på far i huset.
 
Og enda et hurra for regnet som kom I dag.
Kvister er pyntet med vannperler på rekke og rad, lenge siden sist…
Jeg kan ikke huske sist vi hadde regn, så dette trengte vi. Det har vært altfor tørt, og vi må ha litt regn for at det skal grønnes ordentlig.
 
IMG_4126
 
 
Jeg håper du også har hatt en fin påske.
 
Klem fra
 

7 kommentarer:

Tua sa...

Kjekt når prosjektene bare går av seg selv, særlig når man er enig... Fint med litt vårregn, her er det vårsnøen som kommer, å det er ikke så kjekt.
Ha ei strålende uke.

Helena sa...

Nej det är då inte alltid man är överens...men jag har lärt mig lita på sambon :-) det brukar bli bra!
KRAM från mig!

Tim Skovrup sa...

tak for kikket i din dejlige have ;)
fortsat go' dag ;)

Vivi sa...

Det er godt å ha en som tar hånd om de store prosjektene, selv om dere ikke alltid er enig. Det blir helt sikkert kjempe fint når det blir ferdig.

Ha en fin kveld.

Tante Titti sa...

Ja, er det ikke rart: mens vi går rundt og pusler litt hele tiden så er det det far gjør som synes best! Jeg kjente meg så godt igjen i det du skriver. Og må nok bare innrømme at det er slik her også!
Og da får vi heller svelge at det ikke altid blir akkurat som vi har tenkt det - men som regel så blir det da greit, og vi klarer alltid finne en alternativ løsning til vår fordel...
Ønsker deg en fin fin vår uke - gleder meg til snøen blir borte og vi har satt igang her også!
Titti-klæmm!!

Tigertina sa...

Ja til effektive hjemmepåsker! :D
Så flott at dere har fått utnyttet påska på denne måten! Gleder meg til å se sluttresultatet :)

Linda sa...

Effektiv hjemmepåske er virkelig det beste som er:) Vi var nok ike så uenige, men jeg har mine metoder...men det har tydeligvis han og, hi, hi:) Men jeg tror det blir riktig så bra:) Jeg gleder meg til fortsettelsen jeg og:)
takk for alle deres kommentarer det er super hyggelig:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails