VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 13. april 2012

Svensker er såå greie...

Nordmenn og dansker også altså, men akkurat nå er det ei svensk jente som har gledet meg masse masse,
Og det er jenta bak bloggen Piazzan.
 
IMG_4167
Bildet er fra messen I dag.
 
Pernilla som hun heter, så at jeg hadde meldt meg på konkurranse om å vinne billetter til messen I Stockholm på en blogg.
Hun skrev en kommentar til meg om at hun hadde en billet hun ikke trengte. Så snilt, og SÅ glad jeg ble.
For nå om dagen regnes ikke penger I norske, eller svenske, og heller ikke euro… men i eurikler…(dere husker bestillingslisten min hos Aurikkel Ray?) Så alt som kan spares inn og brukes på morsommere ting (les: hage) er helt topp.
På turen I helgen skal det bruke sså lite som mulig utenom på messen ,hi, hi, derfor er hver sparte krone på noe som ikke blomstrer gull verdt.
 
Tuuusen takk Pernilla.
 
Jeg fatter ikke hvorfor jeg melder meg på konkurranser heller, jeg har aldri vunnet noe I hele mitt liv….
men den som ikke har hell i spill, har hell i kjærlighet sies det.
Og gjett hva han har gjort i dag? Han har snekret, og hengt opp  skap over arbeidsbordet, og brukt gamle vinduer til dører… Jada, han begynner å skjønne det nå.
Jeg har ikke hatt tid til å ta bilde, men lover å vise dere til uken.
Nå må jeg få pakket ferdig her… skal straks på nattevakt…
 
 
 
 
 

7 kommentarer:

Linda sa...

Jeg glemte til og med å takke for at du stakk innom og ønske deg en masse god helg. Unnskyld for det, men nå prøver jeg å gjøre det godt igjen ved å gjøre det her:)
Tuusen takk og masse god helg til deg:) Klem

PERNILLA sa...

Men vad gulligt skrivit ...Tack ! ...*ler hoppas att ni får en fantastisk helg i Stockholm ...måste själv säga att det här med internet är ju helt suveränt ...tänk att min biljett som inte skulle användas kunde glädja någon annan , någon annan so sitter i Norge t o m...härligt!!.hoppas på att få se fina bilder från mässan och att vi kan ses där nästa år kanske :)

Kram från Pernilla på Piazzan

Mario`s Verden sa...

GOD TUR til Stokholm!!
Jeg har hatt 2 turer dit og koste meg så mye. KOs deg.

Linda sa...

Velkommen som følger Pernilla:) Så koselig:) Jeg gleder meg vilt til å morgen er sååå spent:)

mario: Jeg har fulgt en del svenske blogger og har skjønt at DETTE er MESSEN:) Så jeg kommer garantert til å kose meg. Denne gangen har jeg med to venninner som er like hagegale som meg, kan ikke bli bedre:)

Takk for hyggelige kommentarer:)

New Dawn sa...

Kos deg på messen, og god tur. gleder meg til blogginnlegg :-)

Nooria sa...

Nå har jeg kost meg lenge i bloggen din. Denne skal jeg jammen meg ha på bloggrollen min!

Det var veldig hyggelig å møte deg på messen, og jeg ser frem til å følge deg og hagen din fremover.

Frøken Solhat sa...

Så heldig du er søde Linda.......glæder mig til at se mere fra messen gennem din linse ;0)

Håber at alle dine forsøg på at holde rådyrend væk lykkes......for ih hvor er det ærgerligt når de nipper tulipanerne :0(

Knus Dorthe

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails