VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)







lørdag 31. mars 2012

Påskeferie

Iallefall for barna…
 
IMG_4087
 
Hagen har fått litt påskepynt.
Og påsken skal være gul.
 
Ruteliljene i bjørkeriset har fått selskap av søte påskeliljer.
Siden formen min er litt skranten her, var det samboer som skulle kjøpe påskeliljer.
Etter nøye beskrivning av  hva påskeliljer er… kom han hjem med prestasjonsangst og en brun pose fra blomsterbutikken. Jeg kikket spent opp i posen, og det var riktignok påskeliljer…men de kommer ikke til å blomstre før påsken er over…
Så da var det bare å trosse den elendige formen, og komme seg til lokalbutikken og kjøpe noen selv…
Og så satte vi han til vaske huset utenpå, det klarer han fint. Og jammen blir det fint også.
Det er ulempen med hvitt hus…all grønske etter vinteren synes veeeldig godt.
 
IMG_4089
 
Ja ja… men, men, man kan jo ikke kunne alt, og til samboers forsvar får han i grunn ikke slippe mye til I hagen heller… ikke etter at han slettet ett helt bedd med grssklipperen en tidlig vår for mange år siden…
 
IMG_5057
 
Jeg vil ønske dere alle en riktig god påsketid.
Og jeg vil takke for alle deres hyggelige kommentarer, det gleder masse masse.
Men dere hører sikkert mer herfra I løpet av påsken, for det skjer jo noe hele tiden nå.
Selv om vi nå er tilbake til mer normale temperaturer, under ti grader og ganske så sur vind.
 
Ha en super lørdagskveld
 
Klem fra
 

7 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Oh så söta dina påskliljor är som pynt i riset. Glad påsk tillbaka!

Kram

Maria sa...

God påske til deg også - selv om formen skranter. Håper det er en type skranting som gir seg fort så du kan løpe ut og nyte de varmegradene som sikkert kommer fremover også :-)

Og du - si fra om du skal sjekke ut EK plantesalg og deres trær som egner seg for haver med best plass i høyden. Det hadde vært hyggelig med havebesøk :-)

Turid sa...

Ønsker deg god bedring, håper formen din kommer seg raskt :)
Tuaklem

Linda sa...

Anna: Takk takk, god påske til deg og:)

Maria: Jeg håper det jeg og, har ikke tid til å miste mer tid i hagen. Hele forrige uke jobbet jeg netter og måtte sove myyye, altfor mye på dagen:(
Jeg skal gi et vink, jeg tror jammen jeg må den veien... hører noen oppstammede trær roper helt hit:)

Tua: takker takker:) Og god påske til deg:)

Jeg takker for deres kommentarer:) Jeg sitter og blar i hageblader, for å inspirere min samboer til å hjelpe meg med noen prosjekter (ikke klippe plen):)

Mariann sa...

Bra at det ble påskeliljer på deg til slutt. Det er vel ikke alltid så lett for disse mennene våre å skjønne hva vi er ute etter, men de er nå gode å ha likevel.
Ha en riktig god påske!

Furulunden sa...

Vakre bilder i alle fall!! Du får blomstre på facebooksiden min idag også:) Aprikostreet vårt fikk frukt året etter planting. Ikke så mange, men dog... (De var litt sure)

Linda sa...

Mariann: Ja de er kjekke å ha, he, he:) SOm oftest, idag har han plantet bena sine oppe i alle bedd langs huset, med meg sånn passe hysterisk rundt... men jeg var litt forsiktig, jeg ville jo ikke risikere å vaske hele huset utvendig selv....

Furulunden: Mener du da at jeg kan håpe på et par frukter allerede i år??? Det hadde jo vært helt herlig... Bare ikke naboen stjeler de først... jeg skal vise i morgen hvor jeg har det plassert, så skjønner du min frykt for naboen, hi, hi. Herlige du som deler innlegget:)

Håper dere ha rkommet dere gjennom 1 april uten å ha blitt lurt for mye:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails