VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 20. mars 2012

Prøver litt mer nytt...

IMG_4868
 
Jeg jobber I helsevesenet, ganske mye også…
Men jeg har også lyst til å jobbe med noe mer hagerelatert. Flere har kanskje fått med dere at jeg har studert hagedesign I vinter, og påtar meg oppdrag I hagene.
Jeg er også glad I interiør også, selv om det ikke er det jeg blogger mest om.
I hagen handler det jo også mye om interiør, og pynt. Et blikkfang settes alltid stor pris på når man vandrer I hagen.
Derfor har jeg nå tatt det skrittet og blir forhandler, ikke bare av drivhus, men også småvarer til hagen.
 
Men dette er nytt for meg, og jeg skynder meg sakte… Men gleder meg desto større.
Nå er det arbeid med firmasiden som pågår… jeg liker meg bedr ei hagen enn bak pc’en… så her måtte jeg ha litt hjelp.
 
Førstemann ut blandt produktene jeg skal selge er:
 
 
IMG_4869
 
Disse regnmålerne er et svensk design som jeg har fått selge gjennom min nettbutikk to be.
 
Det er ganske dyrt å drifte en nettbutikk, så enn så lenge tenker jeg å prøve å bruke bloggen (uten at den skal bli noe salgsted), og enda mer facebooksiden til Dine Hagedrømmer.
Så er du på facebook kan det være lurt å følge med her også, for jeg skal prøve å ta inn fine ting, som kanskje du også ønsker deg.
 
Regnmåleren er pyntet med en rutelilje. Jeg har også bestilt noen med form som min andre favoritt; Krølllilje.
Men denne er egentlig en mulitifunksjonell sak, og det liker jeg godt.
Du kan velge å ta ut regnmåleren, og bare ha den som en pyntestang, eller bytte regnmåleren med en liten oljelampe som også hører til, om du kjøper hele settet. Da får du en nydelig fakkel til mørke kvelder I hagen, og flott blikkfang om vinteren.
 
Jeg har også bestilt små ruteliljer i samme design til å henge der du måtte ønske. De koster ca 40,- og måler ca 3 cm.
 
IMG_4893
 
Bladene er litt tøyelige så de kan lages litt som du vil. Mine henger I et bjørkeris som et plassert I potte. De små granene fra I vinter er byttet ut…
 
IMG_4891
 
Jeg venter på flere priser og bilder fra leverandør, men tror regnmåleren kommer på ca 200,- og settet med både regnmåler og oljelampe ca 300,-
Jeg har også endelig funnet noen fiiiine buskstøtter, som også kan settes sammen på flere måter. Perfekt til mine peoner og georginer, og kanskje til dine også?
Disse har jeg ikke fått bilde av enda, men prisen var  ikke så helt galt heller.
Jeg gleder meg til  vise de frem.
For litt tåler dere å se her vel?
 
Men som sagt, om du legger deg til som liker av facebooksiden til Dine Hagedrømmer skal du ikke gå glipp av noe…
 
Likte du ruteliljene mine?
Om du også vil ha noen så kan jeg bestille opp fler. Jeg skal hente varene midt I April, og kan sende ut etter det.
 
Klem fra

18 kommentarer:

Ninni sa...

Dette blir kjempespennende, Linda! Ruteliljene er nydelige og hadde passet perfekt inn her. Men som du vet ;). Slike rustne elementer i haven er kjempedekorative - et blikkfang, men samtidig er de en del av helheten pga farven. Lykke til!! Jeg er sikker på at dette blir nok en suksess, du har så god smak og finner slike skatter som man ikke ser i annenhver nettbutikk eller hagesenter.

Linda sa...

Skjønne, snille Ninni:) Takker for din ealltid hyggelige ord:)
Og jeg er helt enig i det at de rustne toner glir godt inn i hagen, samt at de om vinteren skaper flotte blikkfang. For da er det jo ikke så mye annet å se, men om sommeren synes jeg slike elementer skal være som små overraskelser:)
Jeg er spent, men håper...
Ha en flott vårdag:) Klem

Vivi sa...

Gud så tøff du er! Gleder meg til å følge deg videre!

Hverdagsglimt sa...

Så fiine regnmålere:) Og gratulerer så masse som forhandler. Det er så kjekt når slike drømmer blir til virkelighet.
Jeg synes det er fint at du viser slike ting på bloggen din.

Ha en strålende tirsdag:)

Klem Linda:)

Tante Titti sa...

Så stilig!! Helt etter min smak, og du skal ikke se bort fra at jeg lar høre fra meg når jeg har begynt å få litt skikk på det som en gang skal bli hagen min.
Du som jobber i helsevesenet og er så hage interessert - har du tenkt på kombinasjonen av de to? Jeg jobber selv med dyreassistert terapi og har en godkjent terapihund, og jeg har begynt å lukte litt på dette med terapautisk hagebruk. Vi som er lidelskaplig hageinteressert vet jo hvilken terapi det kan være i dette med hagearbeid og hagekos...

Helena sa...

Åh vad dom är fina de där.Undrar om jag inte sett dem på mässan?!
Har provat lite att göra egna men än har jag inte fått till dom riktigt.

Men vad go du är erbjuda mig choklad :-) åh det kan jag inte säga nej till det går ju inte :-) den är ju så god.
Jag mailar dig :-)
KRAM från mig!

New Dawn sa...

Her er en kommentar til spørsmålet ditt i gjesteblogginnlegget mitt:
Jeg kan lage et blogginnlegg på bloggen min med bilder og litt tekst.
Husker ikke i farta hva jeg har, og må ut i drivhuset med kameraet først.

Når det er sagt - legg av en regnmåler med tilbehør til meg - kjempelekker :-) Hvor høy er den?Jeg kommer nå til å følge deg på facebook, og du skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å bestille mer av deg.
Så et lite tips, du kan jo bidra med en premie fra butikken din til Moseplassens konkurranser - kan bli flott reklame og gjøre butikken kjent for andre hagegale :-)
Lykke til :-)

Furulunden sa...

Kjempelekker sak!! Følger med deg jeg også, spennende:)

Linda sa...

Å herlige dere:) Jeg må jo innrømme at jeg er så spent på hva dere synes:)

Furulunden, jeg takker, og jeg håper du finner noe du liker etterhvert:)

New Dawn, supert:) SOm sagt er eg ikke fornøyd med min varmeovn, eller tempmåler. Jeg følger med hos deg:)
Og selvfølgelig holder jeg av en regnmåler til deg. Var du interessert i hele settet men oljelampen også? Min aller første kunde:):):)
Jeg skal høre med Anne, takk for tipset:)

Hlenea: Ja fant dem på messen, og kom meg i grunn ikke videre på en liten stund. De hadde så mye kost, og praktisk også:)

Tante titti: Å jo den tanken har streifet meg mange ganger... Men helsevesenet i Norge er et tråkt og tungt system. Nytenkning er ikke alltid velkomment, men jeg tenker absolutt i de baner:) Det hadde jo vært interessent å høre mer om dine tanker og erfaringer. Det hadde jo vært en drøm å kombinere disse to:) Noen få sansehager er jo laget, og så langt har vel det offentlige kommet... men ressurser til å bruke de finne sikke, fryktelig synd. Men jeg synes absolutt det er på tide og tenke mer enn medisiner:)

Linda: Så hyggelig du synes det, da kommer det nok ett og annet her innimellom. Jeg gleder meg til å vise buskstøtter og søte klatrestativer:)

Vivi: Takk, dette blir veldig spennende:)

Tuusen takk til dere alle, jeg gleder meg STORT:)

Kihne sa...

Hei jeg liker bloggen din å vil gjerne fortsette å lese den , send innleggene dine til førstesiden min ! Å bli med i topplisten :)

Marit sa...

Kjempefine! Gleder meg til å se støttene:)

Maritklem

Linda sa...

Kihne: Veldig hyggelig at du likte bloggen min:) Jeg har vært på siden din, men usikker på fremgangsmåten... SOm sagt jeg er bedre i hagen enn bak data'n:)

Marit:) Glder meg til å få dem...:)

Jeg takker for deres besøk:) Veldig koselig. Jeg skal snar tpå anttevakt, og da skal jeg suse litt rundt hos dere:) Gleder meg til det og:) Klem

Landbohaven sa...

Jeg kom bare lige forbi.
Ser godt ud.
Tak for kigget.
Ha` en god dag.

Marit sa...

De så spennende ut! Fint at du skriver om det i bloggen også, for jeg er sikkert en av de få som ikke er på FB... Fint hvis du skriver om pris også :-)

Anonym sa...

Hei Jeg har fulgt bloggen din lenge. den er veldig fin synes jeg. Jeg vil gjerne bestille regnmåler med oljelampe og små ruteliljer, hvordan kontakter jeg deg? Jeg er ikke på facebook. Gleder meg til å følge deg videre.
Mvh Hanne Ny

New Dawn sa...

Er er interessert i hele settet, med oljelampe også. Jeg er spent på å se støttene du skal bestille for jeg i utgangspunktet også interessert i de. Har vært på utkikk lenge etter noen støtter som også pynter opp i hagen.

Du må gi meg et pip når får inn flere varer.

Så morsomt da at jeg er den første kunden :-)

Linda sa...

Marit: Jeg skal nok fortelle her inne på bloggen:)

landbohaven: Jeg takker:) Hyggelig at du likte det:)

Hanne:) Herlig at du likte produktene:) Du kan ta kontakt med meg på mail. Se under fanen kontakt på hjemmesiden til mitt firma Dine hagedrømmer. Logoen oppe til høyre er en lenke til den siden.

New Dawn: Herlig, Jeg gleder meg til å vise buskstøttene:) Venter espent på bilder fra leverandør:) Og så har jeg satt opp bestillingen din.
Og nye varer skal jeg tips om vet du:)

takker for alle deres besøk og hyggelige kommentarer. Er på nattevakt i natt, pc-løs... eller jobbens pc ha rjeg da, men den er sååå treg... Men jeg skal prøve å komme meg en runde rundt til dere:)
Klem

merethe sa...

Heisann. Jeg vil gjerne ha et sett av denne regnmåleren. Den var superlekker. Har ønsket meg regnmåler lenge men har ikke funnet noen fine. Jeg sender deg en mail og legger meg til på fb. Spennende dette her...lykke til. Klem Merethe

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails