VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)tirsdag 13. mars 2012

Vår i hagen

IMG_4719
 
Det er absolutt blitt vår I hagen denne uken.
Krokusen blomstrer villig.
Jeg storkoser meg.
 
IMG_4720IMG_4721IMG_4717
 
Jeg håper dere alle får vår snart, det fortjener vi.
Tante titti som kommenterte forrige innlegg, kan fortelle at de har snøstorm I dag… Jeg føler så med de som har det, huff. Håper våren kommer snart til dere også
 
Særlig på våren er det jo spennende med bloggeland, og følge med vårens ankomst overalt. For landet vårt, og sverige også er jo langt. De strekker seg over flere soner, så vinteren slipper ulikt taket I hagene våre.
 
Jeg ønsker deg uansett en flott dag. og takker for at du tittet innom.
Her er det travle dager, så liten tid til å sitte ved pc’en… men jeg følger med på hva som skjer I hagene deres, selvom jeg ikke er så flink til å legge igjen ord overalt. Jeg skal skjerpe meg…
 
VårKlem fra

11 kommentarer:

stallnilsen sa...

Så heldig dere er , hærlige vår bilder fra hagen din ,se hos mæ korsen hagen min ser ut idag,,,,,her er det kommet ca 30cm med nysne inatt, venter fortvilet på våren, tenk vi har nesten ikke hatt sne i vinter, men nu i mars ser det ut til at den sneen som vi sku ha hatt i viner , kommer nå,,,huff, huff, men det e mildt, så den tiner og smelter , heldigvis :)

Kos dæ i vår hagen din , hilsen Lisbeth ;)

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Vackra bilder på en av mina favoriter! ;) Jag letade som en tok efter dig på mässan men såg dig inte.. Hoppas det blir fler gånger!
Kramar!

Margrethe sa...

Dejlige forårs billeder tak for kigget og forsat god dag.;D

KH Margrethe

Margrethe sa...

Så nydelig farge på krokusen. Blir helt fortapt. Våren er nok kommet lenger hos deg enn her, men ingen tvil om at den er på gang. Kos deg i din vårhage.

Aud på Dal sa...

Det er bare herlig om dagen nå. Nydelige crocusbilder du har tatt. Jeg fant de første hos meg i går.
Ha en fin solskinnsuke :-)

Furulunden sa...

Så utrolig vakker!! Lekker farge:)

Anne C sa...

Så flott! Det er nok enda en stund til noe blomstrer her hos meg.

Vivi sa...

Det er så flott nå. Den herligste tiden på året, for nå våkner alt til live igjen!

Flotte krokus!
Ønsker deg en fin kveld.

Tante Titti sa...

Tusen takk for trøstende ord, Linda! Jeg håper inderlig at våren snart kommer min vei også! Og enn så lenge koser jeg meg med bildene dine!
Titti-klæmm!!

Tante Titti sa...

Tusen takk for trøstende ord, Linda! Jeg håper inderlig at våren snart kommer min vei også! Og enn så lenge koser jeg meg med bildene dine!
Titti-klæmm!!

Ymmeli sa...

Jeg fant deg. Så flott blog du har!

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails