VELKOMMEN

I denne bloggen vil jeg først og fremst skrive om mine hagedrømmer. Selv om vi har bodd i huset vårt i 13 år, er det fortsatt flest drømmer i hagen min. Det er først de siste to årene som ting har løsnet litt, og ting har begynt å realiseres. Interessen og planleggingen startet i grunn i det øyeblikket jeg oppdaget at jeg hadde fått min egen hage:) Jeg er meget interressert i hage og alt som har med det å gjøre. Kommer til å skrive om drømmer... ulike prosjekter og planer, ideer og gjøremål. Jeg har ingen erfaring med å blogge, annet enn å ha fulgt flere bloggere i en stund. Så det vil nok være stadig forandringer i min blogg til den blir slik jeg ønsker. Siden min samboer absolutt ikke er interessert i hage (med dog veldig tålmodig), og jeg er over middels interessert, skal det bli veldig artig å "møte" andre hageentusiaster:) Legg gjerne en kommentar om både blogg og innlegg, tips mottas med stoor takk:)fredag 16. mars 2012

Det kom en invitasjon...

…fra Skeidar til hagebloggtreff. Det var veldig hyggelig, og jeg traff mange andre bloggere. Det var superkoselig.
Jeg traff også en blogger som bor like I nærheten. Jeg
passerte huset hennes den samme morgenen som denne kvelden.
Bloggen hennes heter ymmeli, og hos henne kan du finne mange gode triks og tips.
 
Skeidar ønsket å presentere sine nyheter for sommerens hageliv.
35 nye hagegrupper ble presentert, samt bordekking til sommerfesten.
 
Jeg falt veldig for ordene:
“Husets vakreste rom har himmelen som tak”
Trenden er mer og mer at vi flytter interiøret ut i hagen om sommeren.
Uterommet er mer og mer likt innerommet, og vi flytter ut.
Skeidar har virkelig mye flott som absolutt gjør utelivet enda mer stas I år..
Jeg falt for masse, masse, blandt annet en modulsofa i den klassiske stilen
 
IMG_4741
 
Jeg tror den kunne blitt veldig fin på terrassen vår… Og så fint at den kan tilpasses i størrelsen og bygges akkurat slik vi ønsker den.
Matchende sittegruppe er heller ikke å forakte…
 
IMG_4740
 
Det var bare det med plassen da… og kanskje lommeboken…
Men på Skeidar er det grupper I alle prisklasser så man skulle alltids greie å finne noe…
En annen ting er at Skeidar velger materialer som er gode og holdbare i  et norsk klima og ikke er skadelige for regnskogen.
 
Jeg falt også veldig for den nordiske stilen, sukk mitt hjerte sier jeg…
Den nordiske stilen er inspirert av litt shabby chic, og romantikk.
Stilen henter inspirasjon fra fransk landstil, men kan trekkes helt over I det herskapelige. Her er det bare en selv som setter grenser.
Skeidar har mange flotte lykter, duker, og andre vakre detaljer som bidrar til å skape den rette stemningen I denne stilen.
Lyse herlig farger, enten en støvete rosafargepallett,
 
IMG_4764
 
eller en mer maritim klarer hvit og blå fargestil, ja takk begge deler…
 
IMG_4772
 
Gyngestolen ‘Audrey’ skal jeg iallefall ha. Jeg elsker å sitte og gynge…og kose meg med hageblader og en kopp te. Ikke så verst pris på den heller…
Finnes I hvit eller brun rotting… jeg elsker det hvite… men samboer har nettopp fått gjennomslag for det rustikke I grillstuen… Så da passer vel den brune best. (jeg har ingen baktanker med å la han vinne her…eller…)
 
Hage 2012
 
De hadde også mye fint til bordet på sommerfesten. Og jeg er jo veldig svak for sommerfugl temaer…
Se serviettringen på siste bilde…sukk og smelt. (husk at bildene er klikkbare)
 
IMG_4801IMG_4836IMG_4831
 
IMG_4805IMG_4751IMG_4802
 
IMG_4753IMG_4786IMG_4766
 
Kameraledningen er fortsatt på rømmen, og jeg får ikke overført bilder fra mitt speilrefleks kamera. Som om ikke vårt forhold er anstrengt nok fra før… Jeg har vel nevnt at jeg vurderer skilsmisse fra mitt speilrefleks kamera? Forholdet har vært anstrengt lenge nå, og selv om å bytte det ut kanskje virker som en lettvint løsning, (lettere enn å lese bruksanvisningen og finne feilen), er det veldig fristende. Men kompakt kameraet smisker, og her passer heldigvis minnekortet rett inn I datan… Letingen etter ledningen på rømmen førte til en total husvask I dag også… Må nok ut og kjøpe ny I morgen…
Skulle det være noen bilder der jeg vil vise, så er det fare for at det kommer mer I morgen.
 
Og ikke nok med det, nå er jeg kommet bort I en knapp som gjør at om jeg retter opp en skrivefeil så spiser jeg opp teksten foran… så må jeg skrive hele setningen på nytt… Noen som vet hva jeg har kommet bort i?
Ps: Min unnskyldnig er a tjeg er vokst opp I den generasjonen som fremdeles fikk undervisning I å skrive på skrivemaskin, og all pc oppleæring har siden vært opp til oss selv…
Nå har jeg måttet skrive siste setning 4 ganger, jeg ser fortsatt en feil som skulle vært rettet opp, men nå kaster jeg inn kluten… og håper datans tull og tøys gir seg til imorgen.
 
Jeg ønsker dere en flott kveld,
I morgen skal jeg dra med samboeren på Skeidar, hi, hi.
 
Klem fra
 

7 kommentarer:

Helena sa...

Hej!
Hur var mässan i KISTA för dig?
Jag har läst inlägget du gjort.
Tyckte du det var värt att åka så långt för den?
KRAM från mig!

Ymmeli sa...

Så hyggelig å bli nevnt i ditt innlegg. Nå skriver jeg jo nærmest en liten hemmelig blogg;o) Rart det at du var i gata samme dag som treffet. Livet byr på herlige overraskelser. Vi kom oss jo nesten ikke hjem. Kos deg masse denne fine helgen. Har bestilt fint vær. For du er vel ute i hagen og graver alt;o)Klem

Liza sa...

Hei og takk for sist:)
Flott blogg du har.
Klem
Liza

Ninni sa...

Så mye fint det var på Skeidar :) Den knappen som visker ut har jeg også vært borti, men husker ikke hva jeg måtte gjøre for å bli kvitt problemet. Jeg ringte et sted tror jeg...kanskje prøve kundeservice på merket du har på pc?

Vivi sa...

Så mye flott! Det er koselig å sitte ute på sommeren og nyte både dagen og natta.

Ønsker deg en fin lørdag med sol!

Linda sa...

God morgen:) Så herlig å våkne og lese dere hyggelige meldinger:)

Helena: jeg svarte deg inne hos deg, men ja det var verdt det, selv om messen ikke var så stor som jeg trodde. Må jo også legge til at jeg er veldig glad i å kjøre bil, og være på farten:)

Ymmeli: Veldig koselig å skravle, håper på masse mer skravling fremover:)

Liza: Takk takk, det var veldig hyggelig å treffe deg også:)

Ninni: problemet løste seg selv når jeg la alt ned, og vanlige innstillinger tredde i kraft. Men himmel så irriterende når man holder på å skrive noe... Ja ja noen datageni har jeg jo aldri sagt jeg er...

Vivi: Ja de hadde utrolig mye fint og fine priser på masse også:)SÅ i år blir det nok flere turer på skeidar for min del. Trenger møbler til terassen og litt stæsj til grillstuen og litt til:)

Ha en super god lørdag. Etter en nydelig uke, ser det litt grått ut her i dag... men jeg håper det blir bedre:) Uansett skal jeg ut i drivhuset:)

Hverdagsglimt sa...

Så flotte bilder fra messen du har vært på:) skeidar har masse fint ja,så her er det lett for å bli fristet:)
Ønsker deg en riktig god helg:)

Klem Linda:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails